Billeje
Tripoli
Oversæt
Libyen // Tripoli
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tripoli: Sixt biludlejning online booking

Book allerede i dag din moderne udlejningsbil ved filialen Sixt Biludlejning i Tripoli, så du bliver parat til at nyde opholdet i Libyens hovedstad. Tripoli ligger i den nordvestlige del af landet og ved Middelhavet. Storbyen er både landets økonomiske, politiske og kulturelle centrum, hvilket indebærer mange seværdigheder for den ferierejsende og flere hovedkontorer for den forretningsrejsende. Sixt hjælper dig med at finde det ideelle køretøj til bilrejsen gennem Tripoli og Libyen, og vores ekstraudstyr og tjenester vil lette turen væsentligt. Sixts kontor ligger centralt i storbyen, nærmere betegnet mellem havet og skoven An Nasr. Du får dermed et fint udgangspunkt.

 
 • Mitiga Lufthavn
  Al Shat Road
  6871 Tripoli

  Ma. - Sø.05:00 - 15:00
   16:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Tripoli/Four Points Hotel
  Andalus District km 1
  6871 Tripoli

  Ma. - To.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Mitiga Lufthavn

  Sixt Billeje
  Al Shat Road
  6871 Tripoli

  Ma. - Sø.05:00 - 15:00
   16:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Tripoli/Four Points Hotel

  Sixt Billeje
  Andalus District km 1
  6871 Tripoli

  Ma. - To.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Tripoli

Hovedstaden Tripoli er hjemsted for mange attraktioner og er et godt startpunkt for rejsen i Libyen. En komfortabel Sixtbil er transportmidlet, du ønsker dig, når du vil udforske fantastiske seværdigheder, såsom den imponerende Gurgimoské i ottomansk byggestil, som ligger i Tripolis historiske bydel, eller det spændende arkæologiske nationalmuseum Assaraya Alhamra, der huser alt fra ruiner med reference til Romerriget til moderne værker og film om Libyens omskiftelige historie. Sæt også gerne kurs mod det interessante historiske vartegn Martyrernes plads, der bl.a. var en vigtig plads for tidligere statsleder Gaddafis jubelmøder, eller styr udlejningsbilen hen til den dejlige Middelhavskyst, hvor du bl.a. finder den fantastiske Tajourastrand mod øst. Uanset hvad du vil opleve på ferien eller forretningsrejsen, giver Sixt billeje i Tripoli dig frihed og tryghed til at opleve alt det, du ønsker i Libyen. Vi glæder os til at se dig ved Sixtkontoret i Tripoli.

De mange valgmuligheder i Sixtkoncernen

Lej en udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Tripoli og glæd dig til et sandt eventyr i landets hovedstad. Bevæg dig rundt mellem de mange historiske og kulturelle attraktioner eller nyd i ubesværet grad den lange kyststrækning eller de fascinerence ørkenområder inde i selve landet. I forbindelse med Sixt billeje i Tripoli foretager du valget af bil udfra selve bilkategorien, der bl.a. kunne omfatte moderne og prisvenlige økonomibiler, 4x4%u2019eren eller stationcars. Alle Sixts udlejningsbiler er topmoderne og er i gennemsnit få måneder gamle, hvorfor kvaliteten er ganske høj. Derudover tilbyder Sixt i Tripoli masser af ekstraudstyr og tjenester, der gør det endnu mere behageligt at tage bilen rundt i landet. Vi er tilmed en dybt pålidelig leverandør med mere end 100 års tradition for at udleje biler. Gennemfør din bestilling online, telefonisk eller via Sixts smartphoneapp, og du er klar til det nordlige Afrika.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice