Billeje i Libyen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Libyen

Oplev Libyen

Sixt Biludlejning i Libyen

Sixt Biludlejning i Libyen

Er du begyndt at overveje billeje i Libyen? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Libyen og udgå fra et af vores to kontorer i den moderne hovedstad Tripoli. Et udmærket udgangspunkt for at opleve det spændendeland. Hvis du er klar til historie, kultur og god mad, er Libyen stedet at tage hen på bilferie. Lej en bil hos Sixt og afhent den, når du ankommer. Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål og giver dig en god start på ferien eller forretningsrejsen. Vores mål er, at du skal være mere end tilfreds med din Sixt udlejningsbil og forløbet af din bilrejse, når den lakker mod enden. Libyen i Nordafrika bliver ofte kaldt Afrikas kronjuvel, og landet byder på masser af historie, spændende ørkeneventyr, venlige mennesker og en god infrastruktur, så du kan tage rundt i din udlejningsbil. Når du lejer en bil i Libyen, bør du ikke snyde dig selv for at opleve nogle af landets fantastiske arkæologiske ruiner ved Leptis Magna, Cyrene og Sabratha. De hører til blandt de bedstbevarede romerskeruiner i verden og giver en god fornemmelse af, hvordan romerne levede og boede. Alle tre ruinområder er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste og er en uforglemmelig oplevelse. For at du skal få den optimale køreoplevelse i Libyen,gør vi dig allerede her opmærksom på, at vejforholdene ind imellem kan være dårlige.Du skal også holde øje med dyr på vejen, især om aftenen, ligesom en speciel ørkentilladelse er påkrævet, hvis du drømmer om at få sand i dækkene.
Ligetil at booke biludlejning i Libyen

Ligetil at booke biludlejning i Libyen

Det er super nemt at bestille en Sixt bil på vores hjemmeside eller ved at gribe telefonen og ringe til vores Sixt team. Vi beder dig blot om at afgøre, hvilken bilkategori du foretrækker, om du ønsker ekstraudstyr af nogen form, eller om vi skal skræddersy en særlig pakke til dig. Ingen kunder er jo ens, og det tager vi gerne højde for. En Sixt bil giver dig en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen til at køre lige derhen, hvor du vil, og når du ønsker det. Så vælg friheden allerede i dag, book din billeje i Libyen her og nu!
Show more
Godt at vide når du lejer i Libyen
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Libyen.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Libyen?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Libyen?
Uanset om du har planer om at blive i Libyen eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser

FAQs om lejemål i Libyen

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Libyen?

Udforsk vores biludlejningslokationer Libyen

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Libyen

Vis mere