Billeje
Libanon
Oversæt
Libanon
Ændre personlige oplysninger

Billeje Libanon: Sixt Rent a Car

Her kommer dagens bedste forslag! Lej en bil og afhent den hos en Sixt Biludlejning i Libanon, når du når frem til vores kontor. Smukke Libanon er landet med antikke kulturskatte,en fascinerende natur samt jetsetliv og smukke strande. Du kan derfor forvente dig noget af en blandet cocktail, mens du altid har Sixt%u2019s pålidelige service i baghånden. Vi er verdensførende inden for biludlejning, og som global virksomhed tilbyder vi naturligvis førsteklasses biler til attraktive priser, både til ferien eller forretningsrejsen. Vi står altid til disposition, hvisdu har spørgsmål ellerindspark til, hvad vi kan gøre bedre. Måske mangler du et bestemt produkt? Sæt os gerne på prøve, så vi kan bevise vores værd!

Sixt Biludlejning i Libanon

Når du lejer en bil hos Sixt,er en af valgmulighederne at vælge Libanons spændende og pulserende hovedstad Beirut eller smukke Jdeideh, som begge ligger centralt i landet og tæt på havet. Et besøg i Libanon er et minde for livet, og med en Sixt udlejningsbil kan du nemt og smidigt tage rundt og stoppe lige der, hvor det passer dig. Med billeje i Libanon må du endelig ikke gå glip af landets kulturskat Jupitertemplet, som er et utrolig smukt tempel i Baalbek. Det er en af de mest imponerende og vigtigste antikke attraktioner i hele Mellemøsten. Du kan også få gavn af Sixt%u2019s brede udvalg af bilmodeller og leje en cabriolet, så du kan køre rundt i Libanons svar på Monaco, byen Jounieh. Store biler er parkeret uden for byens casino, og de fine restauranter og barer er fulde af mennesker, der holder øje med landets rige og berømte. Du kan desuden stille bilen her og nyde den skønne strandpromenade Corniche, som før i tiden blev sammenlignet med den i Cannes. Det er generelt nemt at køre rundt med bil i landet, du skal blot holde øje med de lokale regler og huske at medbringe registreringsdokumenter og forsikringspapirer i bilen.

Gør dine egne erfaringer med Sixt

Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer med billeje i over 100 lande. Virksomheden startede i Tyskland i 1912, og vi har mange års erfaring med at udleje biler til et globalt publikum. Alle vores biler er af højeste kvalitet og til favorable priser, da vores filosofi er, at der skal være en Sixtbil til alle. Du kan nemtleje en bil via hjemmesiden eller pr. telefon. Vælg mellem adskellige bilkategorier og ekstraudstyr allerede i dag, så du blot kan afhente bilen ved Sixt Biludlejning i Libanon, når du er klar til at igangsætte din bilferie.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice