Billeje
Ventspils
Oversæt
Letland // Ventspils
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ventspils: Sixt biludlejning online booking

Et godt alternativ til hovedstaden Riga er den charmerende by, Ventspils, i det nordvestlige Letland. Lej en bil og nyd byens beliggenhed ved den nærmeste uimodståelige Østersøkyst, hvor strandene bestemt virker særdeles tillokkende. Måske er du også til slotshistorie, museer og forlystelsesparker. Med Sixt Biludlejning i Ventspils får du hele pakken, selv prisvenlige udlejningsbiler til en fremragende pris. Via billeje i Ventspils får du stor fleksibilitet, hvad enten du skal pendle mellem forretningskontorer eller topseværdigheder.

 
 • Ventspils Ferry Terminal
  Darzu 6
  3601 Ventspils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Ventspils Ferry Terminal

  Sixt Billeje
  Darzu 6
  3601 Ventspils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Ventspils

Som navnet allerede antyder, ligger den lettiske by Ventspils ved floden Venta. I det hele taget er du omgivet af vand til alle sider, da Ventspils også ligger ud mod Østersøkysten. Du befinder dig i Letlands sjettestørste by og er endt i den nordvestlige del af landet. Via din billeje i Ventspils kan du også nå til topdestinationer som Riga og Jurmala på under 3 timer, ligesom du blot har halvanden times kørsel til en anden østersøperle, Liepaja. Kører du rundt i Ventspils, venter byens slot på dig. Slottet, der blev etableret af den liviske orden. Ventspils gemmer også på flere interessante museer, såsom open air museet ud mod kysten, hvor der er mulighed for at tilbringe et par timer i selskab med fiskestangen. Når du nærstuderer området, spotter du muligvis en statue af en større ko. Den er omdrejningspunktet for det verdensomspændende koncept Cow Parade, og den er helt sikkert en del større end dem, du har derhjemme på reolhylden. Ventspils er en dynamisk destination, hvad enten du foretrækker sanddynerne på byens strand, et besøg i Riezupes sandgrotter mellem Ventspils og Riga eller en af forlystelsesparkerne i området.

Sixt er lig med kvalitet

Søger du kvalitetsbiler til udlejning, er Sixt Biludlejning i Ventspils svaret. Her er de kompetente medarbejdere klar til at guide dig om alt fra valget af den ønskede kategori til færdselsreglerne i Letland. Vi ønsker at give dig en sikker rejse, og vi forsyner dig således med en prima udlejningsbil af nyere dato, og størstedelen af vores biler kommermed et kilometertal under 25.000 km. Kategorierne spænder over et alsidigt udvalg, lige fra sportsvogne og cabrioleter til storbyferien samt stationcars og 4x4 til de længere ture. Tjek gerne flere valgmuligheder under de enkelte kontorer og vær altid bevidst om, at du bestiller din bil ud fra disse kategorier og ej specifikke modeller. Bestillingen kan gennemføres over nettet eller over telefonen, så kontakt os gerne i dag.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice