Billeje
Liepaja
Oversæt
Letland // Liepaja
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Liepaja: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil og kør rundt i det smukke Letland. Her finder du mange attraktive feriedestinationer ud mod Østersøkysten, og en af disse er Liepaja. Her kan du dykke ned i det gyldne strandsand, tage på spøgelsestur i det Alcatraz lignende Karosta fængsel, hygge i de grønne parker eller nyde denne stormusikalske by med festivaler og koncerthuse. Paletten er bred, når du vælger din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Liepaja. Vi sidder klar til at hjælpe dig med drømmebilen, så lej din udlejningsbil i dag!

 
 • Liepaja Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lidostas iela 8
  3430 Liepaja

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Liepaja

  Sixt Billeje
  Fr. Brivzemnieka iela 38
  3401 Liepaja

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Liepaja

Med udsigt direkte ud mod Østersøen ligger Letlands tredjestørste by, Liepaja, ret perfekt. Du får en 8 km lang strand ud mod de klukkende bølger, men kan også vælge at udnytte din billeje i Liepaja til at udforske det musikalske miljø. Byen er bl.a. hjemsted for flere festivaler, har sin egen walk of fame med kendte kunstnere samt flere koncertsteder. Liepaja er desuden kendt for at tage godt mod sine turister, og den lettiske destination er f.eks. særdeles handicapvenlig og har vundet flere priser herfor. Historisk set kan Liepaja også sagtens være med når det gælder museer som besættelsesmuseet og fæstningsværkerne rundt om i byen. Med valget af Sixt biludlejning i Liepaja bør du også unde dig selv en rundvisning i fængslet Karosta, hvor det siges, at det spøger. Tør du tage turen? Ellers kan du tage turen mod Petersmarkedet eller tage videre mod en anden populær feriedestination ved Østersøkysten, Palanga. Du har 1 times kørsel til byen med den lange strand og det imponerende ravmuseum.

Hvad kan Sixt gøre for dig?

Med billeje i Liepaja giver vi dig direkte adgang til et omfattende katalog med sublime udlejningsbiler, der har en meget høj standard, men som stadig fås til fantastiske priser. Du er velkommen til at sammenligne priserne på de forskellige udlejningsbiler til forretningsrejsen eller ferierejsen. Vi kan samtidig tilbyde dig en pålidelig service. Vi er et af verdens største selskaber på biludlejningsmarkedet, og vores virksomhed har været i gang siden 1912. Vi kender derfor branchen ret godt og er derfor altid klar med en omfattende service. Udlejningsbilen kan både bestilles direkte på nettet eller over telefonen. Det er således helt op til dig, om vi skal hjælpe dig med valget af kategori eller ej. Bemærk, at vi kun har mulighed for at lade dig booke ud fra kategorier og ej specifikke modeller. Modellen er vi klar med, når du melder din ankomst på kontoret.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice