Billeje
Daugavpils
Oversæt
Letland // Daugavpils
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Daugavpils: Sixt biludlejning online booking

Daugavpils er den næststørste by i Letland, men er dybt præget af den russiske kultur. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Daugavpils og kom helt tæt på denne ferieperle, der ligger smukt ved Daugavefloden og nationalparker. Samtidig er byen kendt for sit store fæstningsværk og hyggelige bymiljø. Med billeje i Daugavpils kan du desuden nemt nå videre til flere storbyer i området. Interesseret? Lej din bil hos Sixt i dag!

 
 • Daugavpils/Delivery Service
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Daugavpils/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Daugavpils

Daugavpils ligger tæt på den litauiske grænse, lige ved Daugavefloden. Med biludlejning i Daugavpils har du under 3 timer til Litauens hovedstad Vilnius og storbyen Kaunas. Daugavpils er dog i sig selv en pragtfuld destination, og er du interesseret i historiens gang, må du bare en tur forbi byens ammunitionsmuseum eller det større fort, der består af omtrent 80 bygninger og udmunder i 10 gader. Tag på opdagelse i dette prægtige bygningsværk, der blev igangsat af Alexander 1 af Rusland. Du kan imidlertid også styre Sixt bilen mod kunstmuseet med Mark Rothkos ekspressionistiske værker eller byens hyggelige gågade. Eller måske lokker det med en tur i zoologisk have eller en af byens mange kirker. Daugavpils ligger også centralt i forhold til nationalparken Aukstaitija, der bl.a. er hjemsted for et utal af søer. Her kommer du for alvor i pagt med naturen, og kører du få kilometer væk fra parken venter flere spændende destinationer med museer, butikker og restauranter. Biludlejning i Daugavpils bringer dig på en fantastisk rundrejse i det østlige Letland, hvor byen er et naturligt midtpunkt.

Sådan bestiller du din Sixtbil

Skal du bestille din Sixt bil, kan du finde den inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Vær her opmærksom på, at udvalget kan variere stationerne mellem, så tag et nærmere kig på udvalget og ikke mindst de forskellige services, du får tilbudt med Sixt billeje i Daugavpils. Bestillingen er lettilgængelig, grib telefonen eller følg de nemme trin via vores hjemmeside, så din udlejningsbil står klar ved din ankomst i Letland. Vi giver dig også mulighed for at tilvælge ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole, der højner komforten i vores førsteklasses udlejningsbiler, der holder en høj standard til favorable priser hos Sixt Biludlejning i Daugavpils. En bilferie i Letland er perfekt til en længere storbyferie eller måske forretningsrejsen. Tag den frihed, du kender fra hverdagen, med på ferien, når du vælger at gøre bilen til en fast bestanddel under opholdet.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice