Billeje i Vientiane

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Vientiane

Sixt Biludlejning i Vientiane

Sixt Biludlejning i Vientiane

Lad drømmebilen fra Sixt Biludlejning i Vientiane tage dig med på en behagelig bilrejse i Laos. Ventiane er landets hovedstad, og byen er beliggende centralt i Laos ved Mekongfloden, som grænser op til Thailand. I Laos finder du et væld af smukke templer, imponerende natur og et gæstfrit folk. Tag udlejningsbilen og opnå en hurtig transport til og fra de forskellige seværdigheder, så du kan gå udenom dyre taxaer eller overfyldte busser. Hos Sixt finder du mange førsteklasses biler for enhver smag, og du nyder altid konkurrencedygtige priser på de forskellige udlejningsbiler. Tag kontakt til os i dag og udvælg din personlige favorit.Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Vientiane, så du nemt kan nå rundt til landets mange naturlige og menneskeskabte vidundere. Laos gemmer bl.a. på imponerende, buddhistiske templer og spændende museer, hvoraf en del er bygget ind i landets majestætiske bjerge. Et af byens absolutte højdepunkter er det imponerende buddhistiske Pha That Luang tempel, som blev bygget i det 16. århundrede af ruinerne fra et Khmertempel og et indisk tempel. Sixt billeje i Vientiane kan desuden tage dig med til monumentet og triumfbuen Patuxay, der er dedikeret til dem, der kæmpede mod Frankrig for uafhængighed eller du kan besøge Laos interessante nationalmuseum. Hop også gerne i din Sixtbil og sæt kurs mod den berømte Buddha Park, som ligger ca. 25 km fra Ventiane. Parken kan prale af mere end 200 imponerende statuer, både fra buddhismens og hinduismens verden, i naturskønne omgivelser. Oplev mere i Ventiane med en pålidelig udlejningsbil fra Sixt.
Udlejningsbiler inden for alle prisklasser hos Sixt

Udlejningsbiler inden for alle prisklasser hos Sixt

Med Sixt billeje i Vientiane kan du vælge din foretrukne bilkategori, hvad enten du trækkes hen i retning af praktiske stationcars, smarte økonomibiler eller den rummelige 4x4. Vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere reservation af den valgte bilkategori og ej specifikke bilmærker. Vi hjælper dig som altid med at skræddersy bestillingen efter dine personlige behov, så fortæl os meget gerne, om du har brug for tilbehør, såsom GPS navigation, børnesæder, ubegrænset kilometertal, dækning af flere førere på rejsen eller lignende, så vi kan føje det til din billeje i Vientiane. Du booker online, via Sixtappen eller pr. telefon hos Sixts kundeservice. Sixt Biludlejning har præget biludlejningsbranchen siden 1912 med prisvenlige kvalitetsbiler, og vi er nu klar til at hjælpe dig på et af vores 4000 internationale kontorer. Kig eksempelvis forbi os i Laos!
Show more
Godt at vide når du lejer i Vientiane
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Vientiane.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Vientiane?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Vientiane. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Vientiane?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 14 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)

FAQs om lejemål i Vientiane

Kan jeg booke et langtidslejemål i Vientiane?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Vientiane?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Vientiane

Vis mere