Billeje i Laos

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Laos

Mest populære i Laos

* Priserne er udregnet den 28.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Vientiane Wattay Intl. Lufth. der starter den 04.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Laos

Sixt Biludlejning i Laos

Sixt Biludlejning i Laos

Når du udgår fra Sixt Biludlejning i Laos, har du gode muligheder for at opleve det bedste af dette dejlige lands natur og kultur. Lej en bil hos Sixt og oplev ultimativ frihed på rejsen, hvor du kan bestemme tempoet og stoppe op, når næsen vejrer nye oplevelser, og mavefornemmelsen siger, at det er tid til at tage på eventyr. Teamet bag Sixt hjælper dig med at lokalisere den udlejningsbil, der passer til netop dine ønsker og krav, og vi står desuden klar til at sætte ord på dine spørgsmål og forespørgsler. Sammen gør vi opholdet i Laos til ren afslapning, så vi hver især kan fokusere på det, vi gør bedst. Med Sixt billeje i Laos har du ganske enkelt de bedste forudsætninger for en vellykket rejse.Laos ligger i Sydøstasien og er et afslappet land med en betagende natur og unik kultur. Lej en bil hos Sixt og begiv dig ud på eventyr, som foregår i dit tempo. Med billeje i Laos venter der f.eks. spændende oplevelser i byen Luang Prabang. Her kan du besøge The Royal Palace Museum for at lære om landets historie og det smukke tempel Wat Xieng Thong fra år 1560 med farvet glas og en flot gulvbelægning. Du kan desuden klatre op på bjerget Phousi for en fantastisk udsigt over byen. Eller kør mod det frugtbare område Bolaven Plateau i syd, hvor noget af verdens bedste kaffe produceres eller mod det imponerende bjergtempel Wat Phu, som ligger på en bakketop og byder på en fantastisk udsigt. Landet tilbyder også gode muligheder for at sejle i kajak, prøve rafting eller tage på trekkingtur. Når du tager rundt med din Sixt udlejningsbil i Laos, skal du blot huske dit internationale kørekort, holde øje med letsindige førere omkring dig og huske, at distancer i bjergområder bare tager lidt længere tid.
Bestil bilen hos erfarne Sixt

Bestil bilen hos erfarne Sixt

Sixt startede med at udleje biler i 1912 i Tyskland, og i dag har vi en så efterspurgt vare, at vi har kontorer over hele verden. Vores Sixt Biludlejning i Laos er blot ét ud af mange kontorer på verdensplan, men ved at vælge vores kontor i landets hovedstad Vientiane, venter der dig unikke og uforglemmelige oplevelser. Vælg her mellemet alsidigt udvalg af bilkategorier, bl.a. 4x4, økonomibiler og stationcars, og forskelligt ekstraudstyr samt skræddersyede løsninger, hvor vi f.eks. kan finde plads til et ekstra navn på lejekontrakten og forskellige beskyttelsespakker med fuld kasko beskyttelse. Oplevelserne er der og venter på dig, så bestil Sixt bilen i dag og udgå fra Sixt billeje i Laos for en fantastisk rejse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Laos
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Laos?
For at leje bil hos SIXT i Laos skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Laos.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Laos?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 15 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)

FAQs om lejemål i Laos

Kan jeg booke et langtidslejemål i Laos?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Laos?

Udforsk vores biludlejningslokationer Laos

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Laos

Vis mere