Billeje
Vientiane
Oversæt
Laos // Vientiane
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vientiane: Sixt biludlejning online booking

Lad drømmebilen fra Sixt Biludlejning i Vientiane tage dig med på en behagelig bilrejse i Laos. Ventiane er landets hovedstad, og byen er beliggende centralt i Laos ved Mekongfloden, som grænser op til Thailand. I Laos finder du et væld af smukke templer, imponerende natur og et gæstfrit folk. Tag udlejningsbilen og opnå en hurtig transport til og fra de forskellige seværdigheder, så du kan gå udenom dyre taxaer eller overfyldte busser. Hos Sixt finder du mange førsteklasses biler for enhver smag, og du nyder altid konkurrencedygtige priser på de forskellige udlejningsbiler. Tag kontakt til os i dag og udvælg din personlige favorit.

 
 • Vientiane Wattay Intl. Lufth.
  Souphanouvong Road
  . Vientiane

  Ma. - Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Vientiane Wattay Intl. Lufth.

  Sixt Billeje
  Souphanouvong Road
  . Vientiane

  Ma. - Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Vientiane

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Vientiane, så du nemt kan nå rundt til landets mange naturlige og menneskeskabte vidundere. Laos gemmer bl.a. på imponerende, buddhistiske templer og spændende museer, hvoraf en del er bygget ind i landets majestætiske bjerge. Et af byens absolutte højdepunkter er det imponerende buddhistiske Pha That Luang tempel, som blev bygget i det 16. århundrede af ruinerne fra et Khmertempel og et indisk tempel. Sixt billeje i Vientiane kan desuden tage dig med til monumentet og triumfbuen Patuxay, der er dedikeret til dem, der kæmpede mod Frankrig for uafhængighed eller du kan besøge Laos interessante nationalmuseum. Hop også gerne i din Sixtbil og sæt kurs mod den berømte Buddha Park, som ligger ca. 25 km fra Ventiane. Parken kan prale af mere end 200 imponerende statuer, både fra buddhismens og hinduismens verden, i naturskønne omgivelser. Oplev mere i Ventiane med en pålidelig udlejningsbil fra Sixt.

Udlejningsbiler inden for alle prisklasser hos Sixt

Med Sixt billeje i Vientiane kan du vælge din foretrukne bilkategori, hvad enten du trækkes hen i retning af praktiske stationcars, smarte økonomibiler eller den rummelige 4x4. Vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere reservation af den valgte bilkategori og ej specifikke bilmærker. Vi hjælper dig som altid med at skræddersy bestillingen efter dine personlige behov, så fortæl os meget gerne, om du har brug for tilbehør, såsom GPS navigation, børnesæder, ubegrænset kilometertal, dækning af flere førere på rejsen eller lignende, så vi kan føje det til din billeje i Vientiane. Du booker online, via Sixtappen eller pr. telefon hos Sixts kundeservice. Sixt Biludlejning har præget biludlejningsbranchen siden 1912 med prisvenlige kvalitetsbiler, og vi er nu klar til at hjælpe dig på et af vores 4000 internationale kontorer. Kig eksempelvis forbi os i Laos!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice