Billeje
Laos
Oversæt
Laos
Ændre personlige oplysninger

Billeje Laos: Sixt Rent a Car

Når du udgår fra Sixt Biludlejning i Laos, har du gode muligheder for at opleve det bedste af dette dejlige lands natur og kultur. Lej en bil hos Sixt og oplev ultimativ frihed på rejsen, hvor du kan bestemme tempoet og stoppe op, når næsen vejrer nye oplevelser, og mavefornemmelsen siger, at det er tid til at tage på eventyr. Teamet bag Sixt hjælper dig med at lokalisere den udlejningsbil, der passer til netop dine ønsker og krav, og vi står desuden klar til at sætte ord på dine spørgsmål og forespørgsler. Sammen gør vi opholdet i Laos til ren afslapning, så vi hver især kan fokusere på det, vi gør bedst. Med Sixt billeje i Laos har du ganske enkelt de bedste forudsætninger for en vellykket rejse.

Sixt Biludlejning i Laos

Laos ligger i Sydøstasien og er et afslappet land med en betagende natur og unik kultur. Lej en bil hos Sixt og begiv dig ud på eventyr, som foregår i dit tempo. Med billeje i Laos venter der f.eks. spændende oplevelser i byen Luang Prabang. Her kan du besøge The Royal Palace Museum for at lære om landets historie og det smukke tempel Wat Xieng Thong fra år 1560 med farvet glas og en flot gulvbelægning. Du kan desuden klatre op på bjerget Phousi for en fantastisk udsigt over byen. Eller kør mod det frugtbare område Bolaven Plateau i syd, hvor noget af verdens bedste kaffe produceres eller mod det imponerende bjergtempel Wat Phu, som ligger på en bakketop og byder på en fantastisk udsigt. Landet tilbyder også gode muligheder for at sejle i kajak, prøve rafting eller tage på trekkingtur. Når du tager rundt med din Sixt udlejningsbil i Laos, skal du blot huske dit internationale kørekort, holde øje med letsindige førere omkring dig og huske, at distancer i bjergområder bare tager lidt længere tid.

Bestil bilen hos erfarne Sixt

Sixt startede med at udleje biler i 1912 i Tyskland, og i dag har vi en så efterspurgt vare, at vi har kontorer over hele verden. Vores Sixt Biludlejning i Laos er blot ét ud af mange kontorer på verdensplan, men ved at vælge vores kontor i landets hovedstad Vientiane, venter der dig unikke og uforglemmelige oplevelser. Vælg her mellemet alsidigt udvalg af bilkategorier, bl.a. 4x4, økonomibiler og stationcars, og forskelligt ekstraudstyr samt skræddersyede løsninger, hvor vi f.eks. kan finde plads til et ekstra navn på lejekontrakten og forskellige beskyttelsespakker med fuld kasko beskyttelse. Oplevelserne er der og venter på dig, så bestil Sixt bilen i dag og udgå fra Sixt billeje i Laos for en fantastisk rejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice