Billeje
Kuwait
Oversæt
Kuwait
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kuwait: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos erfarne Sixt allerede i dag og afhent den, når du ankommer til din foretrukne Sixt Biludlejning i Kuwait. Vi giver dig her chancen for at leje både førsteklasses komfortbiler og nyttigt ekstraudstyr, som du altsammen kan få til en favorabel pris. Sixtteamtet står klar til at hjælpe dig med billeje i magiske Kuwait, så du kan fokusere på at nyde din ferie eller forretningsrejse. Lyder det som en perfekt løsning, så kontakt Sixt, så snart du går i gang med rejseplanerne.

Lej en bil hos Sixt i Kuwait

Kuwait er måske en af de mest interessante golfstater på grund af landets autentiske atmosfære, fremragende museer og fascinerende souk. Bilkørsel er den mest populære måde at nå rundt i landet på, og lokalbefolkningen nyder især luksusbiler. Når du lejer en bil i Kuwait med Sixt, får du mulighed for at passe ind takket være vores høje standarder og de prisvenlige, førsteklasses udlejningsbiler. Vær blot opmærksom på, at du skal have fyldt 21 år og have haft kørekort i et år for at kunne leje en bil i Kuwait.

Mange fantastiske oplevelser med Sixt lejebil

Landet byder på mange fantastiske oplevelser. Besøg f.eks. gerne Kuwait Towers i Kuwait City, der har en højde på hele 187 meter, og som kombinerer en moderne og traditionel stilart. Tag til Bayan Palace i Kuwait City, der betragtes som en af Kuwaits førende arkitektoniske mesterværker, eller sæt kurs mod den dejlige sandstrand Messilah, som er en af landets smukkeste,og som tilbyder faciliteter såsom vandsport.

Sådan bestiller du enkelt din Sixtbil

Sixts mission er, at du skal føle dig sikker og fornøjet med billeje i Kuwait. Nyd ferien eller forretningsrejsen fuldt ud og kør lige derhen, hvor du vil, når det passer dig. Et ekstra plus er, at du desuden kan gøre det i en skøn kvalitetsbil, som du lejer til en konkurrencedygtig pris. Det er endvidere nemt at bestille en udlejningstbil på Sixts hjemmeside, via appen eller ved at ringe til Sixtpersonalet. Du skal blot bestemme dig for afhentningssted, hvilken bilkategori du ønsker dig, og om du vil tilvælge tilbehør. Kontakt Sixt Biludlejning i Kuwait og få en skræddersyet løsning!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice