Billeje i Split

 

Mest populære i Split

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Split der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Split filial

Adresse

Poljicka ulica 28b, 21000 Split, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Split

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt billeje i Split er en af de bedste måder at nyde den afslappede, men alligevel aktive livsstil i denne dejlige kroatiske by. Sixt billeje løsning er prisvenlig, og du vælger mellem en bred vifte af køretøjer ved kontoret i centrale Split, der dækker behov og ønsker for alle former for rejsende. En udlejningsbil i Split gør det nemt at komme omkring de mange historiske steder i denne gamle by, herunder pladsen for den romerske kejser Diocletian, som er på UNESCO%u2019s verdensarvsliste, ligesom du kan besøge den smukke havn langs Dalmatiens kystlinje. Split bliver desuden ofte omtalt som en af de mest sportslige byer i verden, og når du lejer en bil ved biludlejningen i Split, kan du opdage nogle af de mange sportsgrene på ferien. En af byens mest populære panoramapunkter ligger en kort køretur fra centrale Split på toppen af bjerget Marjan. Lej en bil til dit Kroatienophold!
Sixt Biludlejning i Split

Sixt Biludlejning i Split

Sixt Biludlejning i Split har særtilbud for forskellige grupper samt services, der dækker flere førere af bilen. Uanset om du som besøgende i Split vil nyde naturen, havet og de mange historiske attraktioneri en luksus sportsvogn, en praktisk stationcar eller økonomibil eller en større varevogn, der kan fragte dit sportsudstyr eller en større gruppe, har vi den rette udlejningsbil. Du foretager nemt din bestilling over telefonen eller vores hjemmeside, og du kan tilføje praktisk ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation eller en autostol, i processen. Med Sixt billeje i Split får du altid en førsteklasses bil!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Split

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Split?
For at leje bil hos SIXT i Split skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Split.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Split?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 300 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Split

Kan jeg booke et langtidslejemål i Split?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Split?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Split

Vis mere