Billeje
Porec
Oversæt
Kroatien // Porec
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Porec: Sixt biludlejning online booking

Drømmer du om en europæisk bilferie, er Kroatien et perfekt valg. Et af de mest eftertragtede ferieområder er Istrien, hvis kystlinje har direkte oversigt mod Adriaterhavet, hvorfor de forskellige destinationer får en mildest talt perfekt billedlig udsigt, der nærmest minder om noget fra et postkort. Samtidig er afstandene mellem byerne ikke større, end at de kan besøges på kortere dagsudflugter. Hos Sixt har vi planen klar. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Porec allerede i dag, pak kufferten og lad drømmene få liv!

 
 • Porec/Hotel Porec
  Rade Koncara 1
  52440 Porec

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Porec/Hotel Porec

  Sixt Billeje
  Rade Koncara 1
  52440 Porec

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Porec

Når man taler om Istrien halvøens store popularitet, nævnes Porec ofte som en af de byer, man bør besøge. Du får her alt, hvad du forventer dig af en vaskeægte ferieby. Du kan slentre gennem romerske porte, der leder tankerne tilbage på romernes storhedstid, ligesom der er udsigt til Adriaterhavet, mens strandene er helt i top. Samtidig bliver bybilledet præget af byens smukke basilika, ligesom der er seværdigheder for både store og små. Børnene vil f.eks. elske akvariet, mens de voksne i selskabet måske stævner ud mod Baradinegrotten, hvor man kan nærstudere de forskellige drypstensformationer. Samtidig er der flere nationalparker på egnen, heriblandt Plitvice nationalparken med de smukkeste vandfald. Med billeje i Porec bør du unde dig selv en tur i nationalparken. En af Kroatiens mest besøgte seværdigheder. Parken ligger et par timers kørsel fra din base i Porec. Med Sixt biludlejning i Porec har du også chancen for at slå vejen forbi Istriens andre seværdige destinationer, såsom Pula og Rovinj. Er du ude på at shoppe løs, er det bl.a. en god idé at tage mod Pula, hvor du også finder et af verdens største amfiteatre.

Sådan booker du Sixt billeje i Porec

Det er ret enkelt at få bestilt en udlejningsbil gennem Sixt. Vi kræver blot, at du vælger din foretrukne bilkategori og det kontor, hvor bilen skal afhentes. Måske ved du allerede nu, at udlejningsbilen skal følge dig allerede fra lufthavnen og videre til turene langs kysten. Her hos Sixt har vi dog mere end 4000 internationale stationer, så find endelig det Sixt kontor, der matcher dine rejseplaner. Når udlejningsbilen er fundet, skal du afgøre med dig selv, om du gerne vil udstyre bilen med ekstraudstyr. En GPS kan f.eks. være en ideel løsning, hvis du drømmer om at suse op og ned ad Kroatiens Adriaterhavskyst. Har du spørgsmål til billeje med Sixt, er vi kun et klik eller opkald væk!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice