Billeje
Osijek
Oversæt
Kroatien // Osijek
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Osijek: Sixt biludlejning online booking

Har du lyst til at se mere af Kroatien? Eller har du stadig dit første møde til gode? Kroatien har rigtig mange både smukke og historisk interessante feriemål, og Osijek i den østlige del af landet er bestemt et godt bud på en destination, du bør besøge i den nærmeste fremtid. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Osijek allerede i dag og begynd planlægningen af rejsen til Kroatien, hvad enten du er til et weekendophold eller en decideret kør selv ferie. Vi er overbeviste om, at valget af en udlejningsbil bliver dit bedste træk på turen.

 
 • Osijek Lufthavn
  Vukovarska 67
  31207 Klisa

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Osijek/Opel PSC
  SV L. Bogdana Mandica 113
  31000 Osijek

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Osijek Lufthavn

  Sixt Billeje
  Vukovarska 67
  31207 Klisa

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Osijek/Opel PSC

  Sixt Billeje
  SV L. Bogdana Mandica 113
  31000 Osijek

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Osijek

Biludlejning i Osijek bringer dig til den østlige del af Kroatien, ikke langt fra den ungarske og serbiske grænse. Osijek ligger endvidere ved Dravaflodens bred og er dermed rent geografisk en del af regionen Slavanien. Der er tale om en af de største byer i landet, og både butikkerne og restauranterne er rigt repræsenteret i bybilledet. Tager du turen langs Europska Avenue, opdager du snart, hvad vi taler om! Avenuen er samtidig et samlingspunkt, når byen iklæder sig festtøjet. Af andre vigtige seværdigheder bør man nævne Nationalteatret, Skt. Paul og Skt. Peter kirken samt den imponerende Tvrda fæstning, og dette barokke bygningsværk karakteriseres som et af de bedste i hele Kroatien. Med billeje i Osijek har du naturligvis uanede muligheder for at tage videre mod andre kroatiske byer. Er Zagreb drømmedestination, skal du en tur tværs over landet, nærmere betegnet 282 km. Det er derfor realistisk at vælge hovedstaden som en længere dagsudflugt under opholdet i Osijek.

Bestil i dag og mød verden

Billeje i Osijek er en fantastisk chance for at udforske et område, som du måske ikke lige kender fra feriekatalogerne, om som derfor måske også er en anelse mere interessant. Hos Sixt elsker vi at give dig muligheden for at møde verden, og vores udlejningsbiler holder kadencen på hele turen. Vi lægger nemlig vægt på, at du får tilbudt et kvalitetsprodukt, når din bil bliver lejet gennem Sixt. Det følger vi op med flere forskellige tilvalg i form af ekstra services og ekstraudstyr. Du fortjener det bedste som kunde hos Sixt, hvor den høje kvalitet ikke er lig med ublu priser! Tværtimod ønsker vi at udbyde vores økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4 m.fl. inden for en prisramme, hvor alle kan være med. Vil du bestille din udlejningsbil i dag, kan det ske telefonisk eller online på hjemmesiden.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice