Billeje i Novi Vinodolski

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Novi Vinodolski

Sixt Biludlejning i Novi Vinodolski

Sixt Biludlejning i Novi Vinodolski

Teamet hos Sixt Biludlejning i herlige Novi Vinodolski venter på at modtage dig på den kroatiske Adriaterhavskyst. Her kan du glæde dig til et ophold, som kombinerer badeferie og afslapning med kultur, historie og en rustik atmosfære. Med en udlejningsbil fra Sixt har du gode muligheder for at komme omkring i lokalområdet. Vil du på jagt efter et uspoleret stykke strand? På rundtur gennem de små landsbyer? Bare ud i det blå og lade eventyret udfolde sig? Uanset hvad du vil lave i Novi Vinodolski, er vi med hele vejen, når du lejer bilen hos Sixt Biludlejning Novi Vinodolski.I løbet af det seneste årti er Kroatien komme på radaren hos flere rejsende. Selvom landet for mange er kendt som en sommerdestination, som byder på lækre sandstrande og varmt badevand, byder Kroatien samtidig også på spændende historie og smuk natur længere inde i landet. Lad gerne din billeje i Novi Vinodolski bringe dig omtrent 40 km mod sydøst. Her finder du nationalparken Plitvicesøerne, som er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Der kan du glæde dig til en naturoplevelse, hvis lige du næppe finder noget andet sted. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Novi Vinodolski er det også nemt at besøge Krk, som er Kroatiens største ø. Her skal du ganske enkelt tage en panoramatur 30 km op langs kysten til Šmrika, hvor øens nordspids er forbundet med fastlandet via en bro. På Krk har du mulighed for at holde picnic eller bade på en af de mange strande, og med sit rustikke landskab og små landsbyer egner øen sig ligeledes godt til en sightseeingtur i Sixtbilen, inden turen går hjemad.
Frihed på ferien med Sixt Vores anbefaling går på, at du lejer en af vores biler, inden du rejser mod Kroatien, om end du også kan leje bilen på selve destinationen. Billeje i Novi Vinodolski bliver en prisvenlig løsning, når du vælger Sixt. Du finder os bl.a. i den nordlige del af byen, hvor udvalget bygger på kategorier som personbiler stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Alle vores premiumbiler byder på en høj komfort, og så kan vi selvfølgelig altid udarbejde en unik løsning, der tilgodeser lige netop dine behov. Har du brug for en GPS eller en autostol i Sixtbilen? Intet problem, det klarer vi på kontoret, så du trygt kan begive dig afsted ud på eventyr i et af Kroatiens dejligste områder, Novi Vinodolski.
Show more
Godt at vide når du lejer i Novi Vinodolski
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Novi Vinodolski.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Novi Vinodolski?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Novi Vinodolski. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Novi Vinodolski?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 5 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)

FAQs om lejemål i Novi Vinodolski

Kan jeg booke et langtidslejemål i Novi Vinodolski?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Novi Vinodolski?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Novi Vinodolski

Vis mere