Billeje
Makarska
Oversæt
Kroatien // Makarska
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Makarska: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Makarska, der hører hjemme i det sydlige Kroatien. Du befinder dig her ved Adriaterhavets kyst, hvilket giver dig et fremragende startpunkt. Med billeje i Makarska kan du f.eks. tage på dagsture i det flotte kystlandskab, besøge Dubrovnik lidt længere mod syd og endda også krydre dit ophold med en smuttur til Bosnien Hercegovina. Der er masser af muligheder for at kombinere den afslappende badeferie med kultur, historie og spontane indfald, og vi glæder os til at være din rejsemakker, når du skal i gang med at udforske en af Kroatiens dejligste egne!

 
 • Makarska
  Ulica Europske zajednice 1
  21300 Makarska

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Makarska

  Sixt Billeje
  Ulica Europske zajednice 1
  21300 Makarska

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Makarska

Med Sixt Biludlejning Makarska som dit udgangspunkt kan du se frem til et varieret ferieprogram. Vil du opleve strandene uden for byen, er det eksempelvis nemt at tage Sixtbilen til nærliggende Brela, hvis 6 km lange strand er en af de mest attraktive i hele landet. Vil du udforske Makarskas historie, kan du med fordel besøge gamle byens franciskanerkloster eller tage på en sightseeingtur blandt de flotte og velbevarede bygninger. Med en udlejningsbil fra Sixt er det desuden også nemt at give opholdet et aktivt indslag i form af riverrafting på floden Cetina. Tag gerne Sixtbilen 30 km mod nord til Omiš, som ligger ved flodens udløb i Adriaterhavet. Her finder du flere udlejningsfirmaer, som tilbyder ture og kurser til ethvert niveau, så uanset om du er nybegynder eller erfaren, er det bestemt et tilbud, du bør overveje. Begynd allerede i dag planlægningen af din tur. Det første punkt bør være at få lejet en bil, så du får set flere byer og miljøer på samme tur.

Altid et godt udvalg af premiumbiler hos Sixt

Med billeje hos Sixt i Makarska er du godt rustet til turen rundt i Kroatien. Vi har noget for enhver smag og ethvert budget blandt vores moderne og nysynede premiumbiler, og når vi skal finde den ideelle bil, er det naturligvis et job, vi udfører med stor omhu. Vi tager f.eks. højde for dit ønske af bilkategori, og du er altid velkommen til at få tilføjet ekstraudstyr. Valget kunne her falde på alt fra GPS til snekæder, alt efter hvilke forhold du skal passere undervejs på turen. Husk også, at vi kan tilbyde flere forskellige former for tillægsydelser, såsom et ubegrænset kilometertal. Lejer du en bil hos os inden afrejsen, sørger vi for, at alting står klar til din ankomst i Kroatien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice