Billeje
Jordan
Oversæt
Jordan
Ændre personlige oplysninger

Billeje Jordan: Sixt Rent a Car

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Jordan har du alletiders chance for at udforske dette smukke og fascinerende land. Du kan stoppe op i de ønskede byer, og du kan tage på off-road eventyr, hvis det er det, du allerhelst vil. Med billeje i Jordan bliver du herre over egen bil for en stund, og Sixt har mange årtiers ekspertise med biludlejning, der er baseret på kvalitetsbiler til overkommelige priser, både til feriebrugog forretningsrejser. Vi er klar til at træde til ved eventuelle spørgsmål, så din rejse kan tage den ønskede form.

Sixt Biludlejning i Jordan

Jordan består til en stor del af et fascinerende ørkenlandskab, men er frugtbart omkring Jordanfloden. Med Sixt billeje i Jordan kan du køre fra hovedstaden Amman, hvorfra du ikke har langt til Det Døde Hav og landets imponerende ørkenlandskab. Det er et ideelt udgangspunkt for at udforske dette spændende og charmerende land. Lej en bil og begiv dig til den smukke, røde by Petra, som er landets største turistattraktion. Byen ligger hugget ind i klippesiderne ved områdets kløfte, og her kan du bl.a. se det enorme tempel, som ligger 1100 m over havet, og de mange gravmonumenter. Vend Sixt bilen mod Det Døde Hav, hvor du kan flyde rundt ved Amman Beach eller tage på en dykkeroplevelse eller snorkeltur ved Aqaba. Eller hvad med en tur på kamelryg gennem Wadi Rum ørkenen, hvor du kan sove i beduintelt? Når du lejer en bil hos Sixt, opnår du en enorm frihed. Med billeje i Jordan skal du blot være opmærksom på eventuelle dyr, som kan krydse vejen, ligesom veje kan være glatte under regnsæsonen og samt dårligt oplyste om natten.

Skal du booke udlejningsbil i dag?

Vi håber inderligt, at du kan se alle fordele ved at vælge biludlejning i Jordan og rejse rundt i biler, der er leveret af en af verdens største aktører på området, nemlig Sixt. På verdensplan er vi oppe på lidt over 4000 kontorer i mere end 100 lande. Sixt brandet er derfor ret genkendeligt, hvad enten du står i et beduintelt i Jordan eller et storcenter i Tyskland. Vi er her og der og alle vegne. Book online eller bestil over telefonen. Her tager du stilling til den ønskede bilkategori, uanset om det er en økonomibil, en stationcar eller en 4x4, du går efter til rejsen. Giv os meget gerne besked, hvis vi skal imødekomme særlige ønsker til din bil. Husk dog, at du ikke kan forhåndsudpege bestemte modeller på vores bookingside, du vælger ene og alene ud fra de forskellige kategorier. Så gør klar til at læs nærmere om Sixt Biludlejning i Jordan og vores professionelle Sixt løsninger.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice