Billeje
Hokkaido Sapporo Banegård
Oversæt
Japan // Sapporo // Hokkaido Sapporo Banegård
Ændre personlige oplysninger

Billeje Hokkaido Sapporo Banegård: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku
  060-0809 Sapporo JP +81-117260543
 
Kontortype: banegård
GDS - kode: SPKX01
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 19:00
 
 

Velkommen til Sixt Sapporo banegård, Hokkaido

Oplev det bjergrige, nordlige Japan, når du bestemmer dig for at bestille et køretøj ved Sixt Biludlejning Sapporo banegård, Hokkaido. Med Sixt-billeje ved afdelingen Sapporo banegård, Hokkaido starter du ud centralt i den skønne by Sapporo, og du har hverken langt til fremragende spisesteder og barer eller smukke bjergområder, skisportssteder og varme kilder. Når du lejer en egen bil ved Sixtkontoret Sapporo banegård, Hokkaido, er det oplagt at køre på opdagelse i den nærliggende nationalpark Shikotsu-Toya mod vest, men du kan også vælge at tage turen til østkysten og nationalparken Shiretoko, der er kendt for at få besøg af brune bjørne og spækhuggere. Uanset hvad du vil foretage under opholdet på øen Hokkaido, gør en Sixtbil transporten mere behagelig og afslappet.

Sixt har den rette udlejningsbil og udstyret til din rejse i Sapporo

Hos Sixtafdelingen Sapporo banegård, Hokkaido kan vi tilbyde alt fra rummelige stationcars og praktiske 4x4'ere til smarte økonomibiler, når du vil udforske det nordlige Japan. Selvom vi ikke kan garantere dig et specfikt køretøj under opholdet, vil du komme bag rattet i en bil fra din valgte kategori, så du kan nyde komfort, fleksibilitet og tryghed på din bilrejse. Hvis du planlægger en skiferie i området, kan det være en god idé at tilføje et skistativ til Sixt-billeje ved kontoret Sapporo banegård, Hokkaido, og hvis I vil skiftes til at køre udlejningsbilen, kan I tegne yderligere en forsikring, der dækker jer alle. Alle Sixts mange premiumbiler kan lejes til en favorabel pris ved Biludlejning Sapporo banegård, Hokkaido, og det er helt op til dig, hvor længe du ønsker at leje din foretrukne udlejningsbil.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 19:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Hokkaido Sapporo Banegård SPKX01 3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku 060-0809 Sapporo 43.069869, 141.354130 +81-117260543

Sixt kontorer Hokkaido Sapporo Banegård SPKX01

3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku
060-0809 Sapporo
 
Tlf. +81-117260543

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice