Billeje i Sapporo

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Sapporo

Sixt Biludlejning i Sapporo

Sixt Biludlejning i Sapporo

Lad Sixt tage dig med på en fantastisk bilrejse i det nordlige Japan, når du begynder hos en Sixt Biludlejning i Sapporo. Storbyen Sapporo er beliggende på den japanske ø Hokkaido og få meter fra den dejlige vestkyst. Det er oplagt at leje en egen bil under opholdet, da den giver dig friheden til at tage på opdagelse på øen og tage pauser, når du trænger til at påfylde energidepoterne. Gennemse udbuddet af premium-udlejningsbiler på Sixts webside eller i den brugervenlige app, og nyd muligheden for at tilføje ekstraudstyr eller tegne yderligere forsikringer, hvis du ønsker komfort og ro i sindet på rejsen. Herefter er det nemt og hurtigt at bestille Sixt-billeje i Sapporo online eller ved at gribe telefonen og ringe til Sixts hjælpsomme medarbejderteam.Den charmerende by Sapporo ved øens vestkyst er bl.a. kendt for sin gode øl og nærhed til fantastiske skifaciliteter. Besøg gerne det interessante og historiske ølmuseum med den hyggelige ølhave i parken Higashi-ku, eller sæt kurs mod landets mest populære skisportssted Niseko sydvest for Sapporo, der er kendt for sin lette puddersne. Du kan også vælge at udnytte Sixt-billeje i Sapporo til at opdage øens magiske natur. Styr Sixtbilen mod øst til den dejlige, bjergrige nationalpark Akan med den store sø og de mange varme kilder, eller fortsæt til nationalparken Shiretoko, der er hjemsted for brune bjørne. Uanset hvad du vælger at foretage dig under opholdet, vil Sixtbilen sikre komfort og stil på din rejse.
Drømmebilen venter ved erfarne biludlejer Sixt

Drømmebilen venter ved erfarne biludlejer Sixt

Hos professionelle Sixt finder du førsteklasses køretøjer i diverse prisklasser og størrelser, og fra pålidelige og kendte producenter såsom Mercedes-Benz, Audi og BMW. Nyd favorable priser under opholdet, der gør det muligt for alle rejsende at leje den helt rigtige komfortbil til ferien eller forretningsrejsen. Uanset om du stiller store krav til plads og derfor foretrækker en stationcar, eller du er på udkig efter et robust køretøj, eksempelvis en 4x4'er, der kan tage dig rundt i alt slags terræn, har vi det perfekte køretøj til dig ved Sixt Biludlejning i Sapporo. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige Sixtbil og tilføje praktisk tilbehør, herunder autostole, tagstativ og GPS-navigation, der kan lette din spændende rejse i Japan. Kontakt vores fremragende kundeservice, hvis du har spørgsmål, eller søger tips om dejlige Sapphoro og køreforholdene i Japan, så hjælper vi dig med at opnå en behagelig og afslappet bilrejse med fokus på komfort og fleksibilitet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Sapporo
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sapporo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sapporo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sapporo. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sapporo?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Sapporo
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sapporo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sapporo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?