Billeje
Kansai internationalt Lufthavn
Oversæt
Japan // Osaka // Kansai internationalt Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kansai internationalt Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
  549-0011 Sennan JP +81-724568780
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: KIX
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 20:00
 
 

Professionelle Sixt tilbyder frihed på rejsen i Japan

Sixtteamet venter ved Biludlejningen i Kansai Lufthavn (KIX) med drømmebilen og ekstraudstyret, så du kan påbegynde bilrejsen i Japan med det samme. Kansai Lufthavn ligger på en kunstig ø i Osaka-bugten og ca. 38 kilometer sydvest for centrale Osaka. Det er lidt af en oplevelse at lande og flyve fra denne internationale lufthavn, og med en Sixtbil bliver det problemfrit at tage til og fra lufthavnen. Gennemse udvalget af premiumbiler, og foretag din bestilling i dag.

Sixtteamet står klar ved Biludlejningen i Kansai Lufthavn

Når du vælger Sixt-billeje i Kansai Lufthavn, er det oplagt at starte med et besøg i storbyen Osaka. Kør op til byen, der blandt andet er hjemsted for Japans version af den filminspirerede forlystelsespark Universal Studios, og som er kendt for sit historiske slot med tilhørende museum. Hvis du vil bruge bilen fra Kansai Lufthavn til andre spændende roadtrips, kan du eksempelvis køre nordpå til byen Kyoto og den fantastiske Arashiyama-bambusskov med aber eller det historiske tempel Kiyomizu-dera, der lover enestående udsigter over det omgivende landskab.

Oplev Japan i et køretøj, der passer dine behov og ønsker

Når du er kommet bag rattet i din førsteklasses Sixt-bil ved biludlejningen i Kansai Lufthavn, tager du blot over broen fra den kunstige ø til Honshu-øen, og så kan du ellers begynde din spændende rejse. Uanset dine behov og din smag på rejsen, vil vi kunne tilbyde dig et moderne og komfortabelt køretøj til ferien eller forretningsrejsen. Lej eksempelvis en praktisk økonomibil eller robust 4x4'er, eller book en rummelig stationcar med plads til alle passagerer og al bagage. Inden og under dit ophold i Japan nyder du personlig service fra Sixtteamet, der gør sit bedste for at tilpasse Sixt-billejen i Kansai Lufthavn og imødekomme dine ønsker på rejsen. Gennemse sortimentet af udlejningsbiler og ekstraudstyr på websiden, i smartphoneappen, eller grib telefonen, og ring til Sixts personale, så hjælper vi dig.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 20:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Kansai internationalt Lufthavn KIX 1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho 549-0011 Sennan 34.433438, 135.245431 +81-724568780

Sixt kontorer Kansai internationalt Lufthavn KIX

1 Senshu-Kuko-naka, Tajiri-cho
549-0011 Sennan
 
Tlf. +81-724568780

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice