Billeje i Osaka Grand Front Bygning

 

Vejvisning til Osaka Grand Front Bygning filial

Adresse

3-1 Ofuka-cho, Kita-ku Grandfront Osaka Kitakan B1F, 530-0011 Osaka, Japan
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Osaka Grand Front Bygning

Velkommen til Sixt Osaka/Grand Front

Velkommen til Sixt Osaka/Grand Front

Book det ideelle køretøj til ferien eller forretningsrejsen hos Sixt Biludlejning Osaka/Grand Front, og udforsk noget af det bedste, Japan har at byde på. Den livlige havneby Osaka ligger på øen Honshu, og Sixtkontoret Osaka/Grand Front er beliggende i den nordlige del af byen tæt på Yodo-floden. Her venter Sixtpersonalet med udlejningsbilen og lejekontrakten, så du kan begynde din bilrejse med det samme. Osaka byder på et hav af oplevelser blandt andet i det populære underholdnings- og spiseområde Dotonbori og i Universal Studios Japan, men du kan naturligvis også styre Sixtbilen mod det imponerende bjergområde Fuji mod øst eller fortsætte til den imponerende, livlige hovedstad Tokyo. Sixt-billeje ved afdelingen Osaka/Grand Front giver dig uendeligt med muligheder, og det er op til dig at gribe chancen for at udforske det, der interesserer dig og dit rejseselskab.
Lad Sixt tage godt hånd om dig på bilrejsen i Japan

Lad Sixt tage godt hånd om dig på bilrejsen i Japan

Hos Sixt lejer du prisvenlige biler i diverse størrelser og designs, og ved Sixtafdelingen Osaka/Grand Front finder du helt sikkert et moderne og komfortabelt køretøj, der falder i din smag. Nyd for eksempel en smart økonomibil, der enkelt tager dig til seværdighederne, eller bestil en pålidelig stationcar, der har plads til ekstra bagage. Vi bør blot gøre opmærksom på, at Sixt Biludlejning Osaka/Grand Front ikke kan love, at du kommer bag rattet i en specifik bilmodel, men at du vil nyde et premiumkøretøj fra din valgte bilkategori. Sixts kunder verden over nyder fantastiske priser og personlig service ved vores cirka 2200 kontorer, og med Sixt-billeje ved kontoret Osaka/Grand (forreste bygningen) vil du hurtigt mærke, hvorfor Sixt er et af verdens førende biludlejningsfirmaer. Vi giver det lille ekstra for, at din bilrejse skal blive afslappet og uforglemmelig.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Osaka Grand Front Bygning

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Osaka Grand Front Bygning.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Osaka Grand Front Bygning?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Osaka Grand Front Bygning?
Book nemt et langtidslejemål hos Osaka Grand Front Bygning ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Osaka Grand Front Bygning

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Osaka Grand Front Bygning?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?