Billeje
Montego Bay
Oversæt
Jamaica // Montego Bay
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Montego Bay: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil af høj kvalitet ved Sixt Biludlejning i Montego Bay, når du vil opleve det magiske Jamaica. Den vidunderlige ø ligger i det nordvestlige Caribien, og her kan du tage på mange spændende ture i din Sixtbil. Montego Bay ligger på det nordvestlige Jamaica og er et perfekt udgangspunkt for bilrejsen. Tag til hvide paradisstrande, udforsk landets historie, nyd den smukke natur og slap af med en farverig drink under de svejende palmetræer, mens du nyder solnedgangen. Slip for at være afhængig af andres rejseplaner, når du reserverer billeje i Montego Bay og tag dagen, som den kommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Jamaica og hjælper hellere end gerne med at forgylde din ferie.

 
 • Montego Bay Sangster Lufthavn
  Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Montego Bay Ironshore
  Ironshore Industrial Estate
  . Jamaica

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Montego Bay Sangster Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Montego Bay Ironshore

  Sixt Billeje
  Ironshore Industrial Estate
  . Jamaica

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Montego Bay

Jamaicas næststørste by Montego Bay er en fantastisk base, når du ønsker at opleve den vestlige del af øen. Uanset om du er til afslapning, spændende eventyr eller en kombination af de to, giver en bil fra Sixt Biludlejning i Montego Bay dig mulighed for at nyde strandlivet og pendle mellem perlerækken af interessante seværdigheder. Vi anbefaler dig bl.a. Montego Bays smukke strande, såsom Sandals Cay og Cornwall Beach. Hvis du er afsted med familien, kan et besøg i forlystelsesparken Aqua Sol også varmt anbefales. Billeje i Montego Bay giver dig endvidere chancen for at tage på en udflugt til Falmouth, hvor du kan tage på en bådtur ved den smukke, glødende lagune, der er hjemsted for millioner af dinoflagellater, eller du kan køre i den skønne natur ved Negril, der byder på klart badevand og nogle af øens smukkeste solnedgange. Kun din fantasi sætter grænser for turen på Jamaica, når du lejer en moderne komfortbil fra Sixt.

Udlejningsbiler for enhver smag hos Sixt

Uanset om du er på familieferie, en tur med vennerne eller forretningsrejse, tilbyder Sixt Biludlejning i Montego Bay dig komfortable sportsvogne,moderne og smarte økonomibiler og stationcars samt de robuste. Vær altid opmærksom på, at Sixt kun garanterer den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel, da vi altid tager forbehold for lagerstatus hos det respektive kontor. Alle vores udlejningsbiler kan dog reserveres med praktisk tilbehør og tjenester. Lad os blot nævne GPS navigation, dækning af yderligere en fører på lejekontrakten, autostole og kaskobeskyttelse. Foretag en hurtig prissammenligning på vores hjemmeside og book allerede i dag vores billeje i Montego Bay. Du bliver godt kørende med Sixt ved din side!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice