Billeje
Jamaica
Oversæt
Jamaica
Ændre personlige oplysninger

Billeje Jamaica: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Jamaica og udgå fra den vestlige kyst på denne fantastiske caribiske ø. Med en udlejningsbil på ferien kan du opleve noget af det bedste, landet har at tilbyde, såsom smukke hvide strande med kokospalmer, tropisk natur, dejlig mad og reggaerytmer. Det er enkelt at bestille en udlejningsbil hos Sixt, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige variant. Alle vores biler er af højeste kvalitet og kan bestilles til familievenlige priser, så der er råd til ekstra fornøjelser. Lad os hjælpe dig med det praktiske, så du kan nyde din ferie eller forretningsrejse.

Sixt Biludlejning på Jamaica

Tropeparadiset Jamaica ligger syd for Cuba og er den tredjestørste ø i Vestindien. Med billeje på Jamaica kan du opleve hvide sandstrande, smukke bjerge, underjordiske huler og afslappende reggaerytmer. Lej en bil og mærk den frihed, du opnår på rejsen. Du kan køre, hvorhen du vil og behøver ikke tilpasse dig efter andre. Vær blot forsigtig ude på øens mange krogede veje, når du udforsker og tager på eventyr. Hvis du leder efter en paradisstrand, kan det anbefales at styre Sixt bilen mod Alligator Pond i sydvest, hvor der desuden er rige muligheder for at dykke og snorkle med øens 700 forskellige fiskearter. Du kan desuden besøge nationalparken Blue and John Crow Mountain for at vandre eller Cockpit Country området med de store kalkstensklipper, grotter og flagermus. Gå heller ikke glip af Bob Marley museet i Kingston, hvor du kan se reggaefaderens tidligere hus og ejendele. Sixt vil være sikker på, at du får en tryg og behagelig rejse, så vær opmærksom på, at man kører i venstre side på øen. Det kan muligvis kræve en lille tilvænningsperiode.

Når biludlejning skal være en smidig proces

Sixt gør det så enkelt som muligt for dig at bestille din drømmebil til ferien eller forretningsrejsen. Hent mobiltelefonen eller hop ind på vores hjemmeside, hvor du helt lige kan vælge den foretrukne bilkategori, alt fra en økonomibil til en stationcar eller en 4x4, og ekstraudstyr såsom GPS navigation eller autostol. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen, og hvis du, som i dette tilfælde, vælger Sixt Biludlejning på Jamaica, venter bilen på dig, når du ankommer. Husk, at vi altid er klar til at tage imod dit opkald, hvad enten det gælder bookinger af billeje i Jamaica eller spørgsmål om vores virksomhed.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice