Billeje
Verona
Oversæt
Italien // Verona
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Verona: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Verona og glæd dig til at udforske denne vidunderlige, italienske by. En Sixtbil på rejsen giver dig mulighed for at udforske charmerende Verona i dit tempo. Den smukke kulturby er beliggende i Norditalien og byder på oplevelser for enhver smag. Du kan udforske alle de historiske og kulturelle oplevelser, som byen har at byde på, ligesom du kan begive dig ud til de dejlige nærliggende søer. Billeje i Verona giver dig uanede muligheder, og med et alsidigt sortiment af førsteklasses kvalitetsbiler hos Sixt, finder du nemt din favorit. Tag kontakt til Sixtteamet pr. telefon, via hjemmesiden eller appen.

 
 • Verona Lufthavn
  Car Rental Center
  37066 Caselle di Sommacampagna

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Verona Hovedbanegård
  Piazzale XXV Aprile
  37138 Verona

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Verona Lufthavn

  Sixt Billeje
  Car Rental Center
  37066 Caselle di Sommacampagna

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Verona Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazzale XXV Aprile
  37138 Verona

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Verona

Verona byder på fantastiske attraktioner, som du nemt når med din Sixtbil. Byen har, ligesom mange andre italienske byer, sin andel af populære piazzaer, hvor du kan tage et hvil, mens du betragter folk om eftermiddagen eller aftenen. Sæt gerne kurs mod charmerende Piazza Bra, der ligger i det vidunderlige amfiteaters skygge, og som er hjemsted for en række livlige og traditionelle restauranter og barer, eller tag mod den populære og arkitektorisk smukke Piazza delle Erbe, der ofte huser et gademarked. For at få en god udsigt over dejlige Verona, anbefales det at besøge byens romerske slot Castel San Pietro, som især er populær om eftermiddagen og tidlig aften, på grund af den smukke solnedgang. Hvis du får muligheden, bør du heller ikke snyde dig selv for en udendørs opera ved Arena di Verona, ligesom den store naturpark Parco delle Cascate di Molina uden for Verona også er anbefalelsesværdig. Fra Sixt Bildulejning i Verona har du aldrig langt til de bedste seværdigheder.

Sixt gør din rejse rundt i Norditalien behagelig og prisbillig

Billeje i Verona kunne ikke være nemmere end med Sixt, som tilbyder en række komfortable og stilfulde køretøjer, der gør køreturen rundt i Italien til en absolut fornøjelse. Lej en bil på forhånd og glæd dig over, at din udlejningsbil venter på dig ved din ankomst til kontoret. Vores venlige personale er klar til at overrække lejekontrakt og bilnøglerne til dit køretøj, som kan være alt fra en praktisk stationcar eller økonomibil til en luksus sportsvogn eller rummelig 4x4. Ved biludlejningen i Verona kan du desuden nyde ubegrænsede kilometertal, GPS navigation, kaskobeskyttelse, registrering af flere navne på lejekontrakten og meget andet. Sixts mål er at gøre dit ophold så behageligt og fleksibelt som muligt ved at opfylde dine ønsker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice