Billeje
Treviso
Oversæt
Italien // Treviso
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Treviso: Sixt biludlejning online booking

Billeje fra Treviso Lufthavn er den perfekte indgangsvinkel til at opleve den hyggelige, gamle by af samme navn. Det kan varmt anbefales at benytte dig af biludlejning i Treviso Lufthavn, da du så kan komme hvorhen du vil, i dit eget tempo.

 
 • Treviso Lufthavn
  Via Noalese 63 E
  31100 Treviso

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Treviso Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via Noalese 63 E
  31100 Treviso

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Biludlejning, når du er på ferie i Treviso og omegn

Sixt Biludlejning tilbyder et stort udvalg af biler, som giver dig frihed til at besøge byens mange seværdigheder, uanset om du vil have fart og spænding eller er på stor familieferie. Sixt Biludlejningskontoret ligger direkte i ankomsthallen, så du hurtigt kan få din bil og komme i gang med din ferie.

Billeje i Treviso Lufthavn, som passer til lige din ferie

Treviso Lufthavn hedder officielt Treviso-Sant'Angelo Airport og forkortes til TSF. Der er kun 3 kilometer imellem lufthavnen og selve byen , så det er ingen sag at køre i bil fra Treviso Lufthavn og ind til byen. Lokalt kaldes lufthavnen også for "Venice-Treviso", da der kun er 20 kilometer til den romantiske by Venedig fra din biludlejning i Treviso Lufthavn. Lufthavnen er topmoderne med en ny terminal, der åbnede i 2007, og om sommeren går der ofte direkte fly hertil fra Billund.

Fantastiske ferieoplevelser i Italien med billeje fra Sixt

Byen er en traditionel, italiensk by med en hyggelig atmosfære på de gamle torvepladser, "palazzios". Start din sightseing ved at køre i din lejebil fra Treviso Lufthavn og ind til Piazza Duomo, hvor du kan se den store katedral, som er et majestætisk bygningsværk med flotte søjler og flere kapeller. Derefter kan du blandt andet køre ned til floden og over den gamle bro Ponte di Pria, hvor du ser flere fine kirker og bygningsværker på vejen. Er du glad for vin, kan du også få stor glæde af at køre ud til områdets mange vinbønder, hvor du kan smage vinen og se, hvordan druerne bliver dyrket.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice