Billeje
Torino
Oversæt
Italien // Torino
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Torino: Sixt biludlejning online booking

Lej en prisvenlig udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Torino, hvis du vil opdage det vidunderlige Italien i dit foretrukne tempo. Torino er hovedstad i regionen Piemonte i den nordvestlige del af landet. En Sixtbil giver dig mulighed for at udforske den charmerende region og den skønne by på afslappet vis. Det er enkelt at reservere vores billeje i Torino via hjemmesiden, smartphoneappen eller i en telefonsamtale med Sixts medarbejderteam, så du kan sikre dig, at den lejede bil venter på det valgte kontor ved din ankomst.

 
 • Torino Lufthavn
  Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Torino Hovedbanegård
  Via Paolo Sacchi 3
  10121 Torino

  Ma. - Lø.08:00 - 20:00
  Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Torino Lufthavn

  Sixt Billeje
  Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Torino Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Via Paolo Sacchi 3
  10121 Torino

  Ma. - Lø.08:00 - 20:00
  Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Torino

Den skønne norditalienske by Torino har en spændende historie og er blandt andet kendt for sin smukke arkitektur. Med en udlejningsbil fra en Sixt Biludlejning i Torino har du heller ikke langt til den franske grænse mod vest eller den schweiziske mod nord samt den vidunderlige middelhavskyst mod syd. Tag på opdagelse med Sixtbilen og besøg gerne nogle af byens imponerende paladser, såsom barokpaladset Palazzo Reale, der blev bygget af franskmænd i det 17. århundrede og kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1997. Torino er desuden lidt af en arkitektonisk perle, hvilket blandt andet afspejles i den imponerende neoklassiske synagoge Mole Antonelliana, der byder på en fantastisk udsigt fra tårnet, samt i det smukke palads Madama a Casaforte Degli Acaja, der huser et væld af enestående kunstværker. Hvis vejret tillader det, er det også værd at lade Sixtbilen føre dig til den dejlige Valentinopark ved floden Po, ligesom du kan tage på en vandretur ved bjerget Superga øst for Torino.

Du vælger selv den ønskede kategori

Med Sixt billeje i Torino bliver det dejligt nemt at udforske seværdigheder og tage på opdagelse i den herlige region. Du vælger frit bilkategorien, der lever op til dine ønsker og krav, og selvom vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, er du altid sikret en udlejningsbil af en førsteklasses standard. Vores udlejningsbiler kommer i diverse størrelser, fra kompakte økonomibiler til rummelige 4x4'er og stationcars, så uanset om du skal på ferie med hele familien eller alene afsted på forretningsrejsen, har Sixt køretøjet til dig. Sixt Biludlejning i Torino er også klar med ekstraudstyr og flere nyttige tjenester, herunder dækning af flere chauffører og et ubegrænset kilometertal. Få lidt mere ud af opholdet i charmerende Norditalien med en moderne komfortbil fra Sixt. Vi har været i branchen helt siden 1912 og fortsætter på fuldt tryk via vores tusindvis af internationale kontorer og en professionel service.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice