Billeje
Pisa
Oversæt
Italien // Pisa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pisa: Sixt biludlejning online booking

Hvis Pisa er din næste feriedestination, er det en rigtig god idé at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Pisa. Ønsker du at se så meget som muligt på turen til en overkommelig pris, står Sixt Biludlejning i Pisa klar til at hjælpe dig med den helt rigtige feriebil. Sixt Biludlejning i Pisa er placeret i lufthavnen, så du nemt og ubesværet kan hoppe lige ind i en af vores billige lejebiler, når du lander med flyet. Vi har både økonomiske bybiler, stationcars med plads til hele familien og lækre italienske sportsvogne, ligesom vi tilbyder aflevering af udlejningsbiler døgnet rundt. På vores hjemmeside kan du foretage en lejebil prissammenligning, leje ekstraudstyr såsom barnesæde og betale billeje-depositum.

 
 • Pisa Lufthavn
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Pisa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Oplev Pisa med Sixt Biludlejning

På opdagelse med billeje i Pisa

Pisa er en af de mest populære feriedestinationer i Italien. Byen er fyldt med historiske bygninger, kirker, monumenter og ruiner. Den vigtigste attraktion er det verdensberømte Skæve Tårn, der på grund af et dårligt fundament har fået lov til at hælde stort set siden opførelsen i 1173. Og for nylig er det endda blevet muligt at komme op i tårnet. Alene den særprægede fornemmelse, det er at vandre op og ned ad disse trapper, er hele turen værd. I skyggen af det altdominerende tårn ligger Mirakelpladsen, der huser Duomo-katedralen, Battistero de Pisa og den hellige kirkegård. Alle stederne er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Pisa er som så mange andre italienske byer hjemsted for en masse charmerende caféer, restauranter og ikke mindst den uimodståelige gelato-is.

Små udflugter med billeje i Pisa

Der er utroligt mange muligheder for at få unikke oplevelser i området omkring byen, og de opleves nemmest med billeje i Pisa. Et besøg i Lucca ca. 20 minutters kørsel med lease bil fra Pisa er lige et sted for italienskendere. Ikke alene er Lucca en af de bedst bevarede middelalderbyer i Italien - her kan man opleve original italiensk atmosfære med et charmerende natteliv, shopping, god vin og lokale delikatesser. Er man også til natur og oplevelser uden for storbyen, kan man nemt med en af Sixts billige lejebiler køre til Garfagnana-området, hvor der næsten ingen turister er, men masser af ægte italiensk charme med små landsbyer, gamle ruiner og klostre. Med Sixt er billeje i Pisa let og overskueligt. Vi er klar til at gøre din ferie uforglemmelig, i dit eget tempo og uden offentlig transport.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice