Billeje
Piedmont
Oversæt
Italien // Piedmont
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Piedmont: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Piedmont byder dig velkommen til det nordlige Italien. Her kan du glæde dig til at nyde la dolce vita med både storbyferie og skøn natur tæt på, og med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Piedmont er du selvfølgelig ekstra godt rustet til at komme omkring og få set og gjort så meget som muligt under opholdet. Hvad siger du til shopping i Milano, hyggelige stunder ved søen Maggiore, bjergvandring og en smuttur til Nice og Cannes, og det alt sammen på den samme ferie? Vælg straks vores billeje i Piedmont!

 
 • Torino Lufthavn
  Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Torino Lufthavn

  Sixt Billeje
  Strada Aeroporto 12
  10072 Caselle Torinese

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Piedmont

Lej en bil i Piedmont og tag gerne en afstikker til herlige Torino. Som residensby i det daværende italienske kongerige byder Torino på arkitektur i verdensklasse, flere historiske museer med fokus på Orienten og Egypten, samt det verdensberømte ligklæde, som huses i byens flotte Johannes Døberkatedral. Tager du Sixtbilen sydpå fra Torino, har du desuden også mulighed for at besøge både naboregionen med den flotte hovedstad Genova eller sætte kursen mod vest for en hyggelige dagstur til Den Franske Riviera. Men hvad så med den aktive ferie, den hvor man får sved på panden? Her kan Piedmont selvfølgelig også være med, for regionens nordvestlige hjørne grænser op til de schweiziske alper, og uanset om du vil vandre om sommeren eller stå på ski om vinteren, får du valuta for pengene. Lyder Piedmont som det perfekte udgangspunkt? Så lej en bil hos Sixt Biludlejning Piedmont allerede i dag!

Gode biler og højt serviceniveau hos Sixt

Sixt Biludlejning er det helt rigtige valg, når det drejer sig om billeje i Piedmont. Vi har gennem et århundrede markeret os som en seriøs udbyder af toptunede udlejningsbiler, der hentes fra vores verdenskendte samarbejdspartnere. Du finder vores kontor lidt nord for regionshovedstaden Torino, lige ved lufthavnen, og du har således gode muligheder for at komme i gang med oplevelserne, så snart du ankommer. Vores standardsortiment hos Sixt Piedmont består af økonomibiler, stationcars, 4x4 samt lækre sportsvogne og cabrioleter. Derudover er vi altid friske på at skræddersy en løsning til lige netop dig. Den personlige løsning omfatter alt fra valg af kontor til afhentningstid, kategori og udlejningsperiode samt ekstraudstyr, der bl.a. omfatter GPS'er og autostole. Vi har tænkt på alt, så begiv dig ud på de italienske landeveje på jagt efter nye oplevelser! Husk, at vi også henvender os til forretningsrejsende, der vil råde over en bil på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice