Billeje
Palermo
Oversæt
Italien // Palermo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Palermo: Sixt biludlejning online booking

Den perfekte indgangsport til Siciliens enestående seværdigheder. Det må være overskriften for Palermo i Middelhavet. Via Sixt Biludlejning i Palermo kan du bevæge dig frit mellem seværdigheder som Palermos katakomber og driftige butiksstræder til vulkanen Etna, smukke katedraler, lækre badebyer og græske templer. Billeje i Palermo er et must, når du ønsker at se hele Sicilien. Hos Sixt Biludlejning står vi klar med en række førsteklasses udlejningsbiler i flere forskelligartede kategorier, og vi viser dig gerne, hvorfor vi i dag er et af verdens største biludlejningsselskaber!

 
 • Sicilien Palermo Lufthavn
  Località Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Sicilien Palermo Lufthavn

  Sixt Billeje
  Località Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Palermo

Vælger du biludlejning i Palermo, ender du i Siciliens hovedby. Sicilien ligger i den sydligste del af Italien, og det smalle Messinastrædet afgrænser øen fra fastlandet. Palermo er en livlig storby, hvor du både kan fordybe dig i det lokale marionetmuseum, handlen på Vucciria markedet eller katakomberne i byens undergrund. Palermo, der ligger helt ud til kysten, giver dig også rig mulighed for at nyde sejlturene i Middelhavet og gastronomien på de lokale seafood restauranter. På rundrejsen i Palermo bør du naturligvis også gøre et stop ved den fabelagtige Cattedrale di Palermo, hvor du kan vandre mellem smukke statuer og kostbare skatte.

Turen rundt på Sicilien

Billeje i Palermo giver dig alletiders mulighed for at kaste dig over sightseeingen på resten af øen, og Sicilien er rig på seværdigheder, der fører dig tilbage til en helt anden tid. I Segesta kan du f.eks. parkere bilen foran byens græske tempel, mens du på Siracusas strande kan tænke tilbage på dengang, da Platon gjorde sig store tanker på sine ture gennem byen, inden turen går videre til tempeldalen i Agrigento. Sicilien er et rent overflødighedshorn, så giv dig god tid til at nyde turene gennem det bjergrige landskab.Vælg f.eks. strækningen fra Ragusa til Noto, nyd de brusende bølger ved det spektakulære strandareal Scala dei Turchi, oplev Taormina på østkysten eller begiv dig ud mod nationalområdet ved den verdensberømte vulkan Etna. Med billeje i Palermo får du valuta for pengene!

Sixt pakken

Lej en bil og få Sixt pakken, der er bestående af en imødekommende service, hvor du f.eks. er velkommen til at ringe til os, hvis du søger hjælp til bestillingen af din udlejningsbil inden for forskellige kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, cabrioleter og sportsvogne. Bestillingen kan også klares over nettet, hvor du frit vælger den ønskede station, kategori samt eventuelt ekstraudstyr. Sixt pakken omfatter altid en førsteklasses udlejningsbil, der typisk har kørt mindre end 25.000 km.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice