Billeje
Olbia
Oversæt
Italien // Olbia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Olbia: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Olbia er filialen, der er klar til at tage dig med ud på en bilrejse, der lægger fra land på det vidunderlige Sardinien, der hører hjemme i det vestlige Italien. Byen Olbia er beliggende på den nordlige del af øen og er en af Sardiniens større byer. Hvis du har lejet en bil, bliver det ligetil at tage hen til alle øens fantastiske strande og seværdigheder, og du slipper for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler. Udnyt Sixt billeje i Olbia til at få mest muligt ud af din ferie, og hvis du er så heldig at besøge øen på en forretningsrejse, kan du glæde dig over, at du kan køre direkte fra mødelokalerne til hotellet eller sågar tage en lille afstikker til stranden.

 
 • Sardinien Olbia Lufthavn
  Via Degli Astronauti
  07026 Olbia

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Sardinien Olbia Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via Degli Astronauti
  07026 Olbia

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Olbia

Sixtteamet er eksperter i at udvælge de helt rigtige udlejningsbiler, der tager dig lige derhen, du ønsker, på Sardinien. Øen er spækket med betagende og fredelige sandstrande, og en kort køretur mod nord tager dig til den magiske bugt Smeralda, der byder ind med krystalklart havvand og fint gyldent sand. Hvis du fortsætter nordpå, kan du desuden tage en båd ud til nationalparken Arkipelag La Maddalena, der omfatter dejlige små øer, enestående strande samt fred og ro fra de store turistgrupper. Udforsk desuden gerne Olbias smukke katolske kirke San Simplicio med sin flotte romanske stil eller nyd, at det med en bil fra en Sixt Biludlejning i Orbia bliver nemt at udforske små, maleriske byer i området, såsom charmerende San Pantaleo med det livlige torv, de mange hyggelige håndværksbutikker og dejlige, italienske caféer. Lej en bil hos Sixt og få lidt mere ud af opholdet på Sardinien.

Opdag charmerende Sardinien med en førsteklasses Sixtbil

Når du vælger Sixt som dit biludlejningsfirma på rejsen til Sardinien, giver du dig selv muligheden for at kunne vælge køretøj og ekstraudstyr udfra et bredt og varieret sortiment. Lej eksempelvis en moderne økonomibil eller rummelig stationcar under opholdet, eller har du mon sendt tankerne i retning af en robust 4x4'er eller luksuspræget sportsvogn? Alle Sixts biler er moderne og udskiftes med jævne mellemrum for at opretholde den absolut højeste kvalitet på alle parametre. Via praktisk tilbehør, såsom GPS navigation, og tjenester, herunder dækning af flere førere eller et ubegrænset kilometertal, kan du lade Sixt Biludlejning i Olbia lette rejsen yderligere. Husk, at du kan reservere din lejebil i Olbia her og nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice