Billeje
Napoli
Oversæt
Italien // Napoli
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Napoli: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Napoli finder du førsteklasses køretøjer til ethvert formåli det sydlige Italien. Vores kompakte modeller tager dig eksempelvis nemt rundt mellem byer og smukke strande, mens de større Sixtbiler kan rumme en hel familie eller er ideel for dig, der skal fragte udstyr eller gods. Hos Sixt får du desuden altid fremragende priser, som gør det muligt for alle rejsende at opnå lidt ekstra komfort og frihed på turen. Udnyt Sixt billeje i Napoli til at udforske Syditaliens største by og alt, hvad denne charmerende havneby har at tilbyde. Du kan også tage på udflugt til de nærliggende strande, naturoplevelser og historiske seværdigheder.

 
 • Napoli Lufthavn
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Napoli Hovedbanegård
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Napoli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Napoli Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Napoli

Den stemningsfulde og charmerende storby Napoli er nok bedst kendt for sin smukke kyst, fantastiske pizza og vulkanen Vesuv. Med en førsteklasses Sixtbil på turen kan du nå at opleve og nyde dette samt meget andet. Fra Sixt Biludlejning i Napoli har du ikke langt til fantastiske strande på den sydvestlige kyst af Italien. Hvis du kører mod vest, kommer du eksempelvis frem til den vidunderlige og fredelige Area Marina Protetta Gaiola, som er omgivet af imponerende klipper, og som har et krystalklart vand, der bl.a. gør området fantastisk til snorkling. Du kan også udnytte Sixtbilen til at køre mod det 1281 meter høje vulkanske bjerg Vesus, som er beliggende øst for Napoli, eller tage køreturen sydpå til den imponerende og delvist begravede romerske by Pompeji fra det 8. århundrede f.Kr. Her kan du blandt andet besøge det enestående Apollotempel, der er dedikeret til den græskromerske gud. Mulighederne er uendelige, når du bestemmer dig for en udlejningsbil fra Sixt. Lej allerede i dag en prisvenlig og moderne udlejningsbil til den syditalienske rejse.

Kvalitetsbiler og hjælpsomme medarbejdere venter i Napoli

Vores billeje i Napoli giver dig chancen for at finde det helt perfekte køretøj for både dig og dit rejseselskab. Uanset om du rejser alene på forretningsrejsen i Napoli eller skal på ferie med familien eller kæresten, kan det brede sortiment af kvalitetsbiler dække dine eksakte behov. Foruden førsteklasses udlejningsbiler finder du også et alsidigt udbud af ekstraudstyr og nyttige tjenester. Bestil for eksempel en autostol til barnet eller praktisk GPS navigation, der viser dig vejen til dine destinationer. Bestillingen ved Sixt Biludlejning i Napoli foretager du enten telefonisk ved Sixtteamet eller online via hjemmesiden. Således vil udlejningsbilen og lejekontrakten være klar ved ankomsten til det foretrukne Sixtkontor i Napoli.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice