Billeje
Mestre Venice
Oversæt
Italien // Mestre Venice
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mestre Venice: Sixt biludlejning online booking

Oplev alt det, du har lyst til, i det nordlige Italien med en komfortabel udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Mestre Venice. Med en lejet bil kan du nemt tage ind til det centrale Venedig eller besøge andre smukke byer og seværdigheder i det nordlige Italien. Mestre Venice ligger lige vest for Venedig, og køreturen er kun ca. 8 km lang ind til den romantiske by, som er spredt over i alt 118 øer. Med Sixts billeje i Mestre Venice vælger du drømmebilen ud fra et alsidigt sortiment af kvalitetsbiler, og ved at tilføje tilbehør kan du tilpasse billejen helt efter dine egne behov.

 
 • Venedig Mestre Banegård
  Via Trento 1
  30171 Venezia

  Ma. - Fr.08:30 - 13:00
   14:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Venedig Mestre Banegård

  Sixt Billeje
  Via Trento 1
  30171 Venezia

  Ma. - Fr.08:30 - 13:00
   14:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Mestre Venice

Mestre Venice har en lang historie og hyggelig atmosfære, men de fleste, der besøger byen, har naturligvis planer om at besøge det evigt populære Venedig. Kør fra din valgte Sixtafdeling i Mestre Venice til smukke Venedig, hvor der venter uforglemmelige seværdigheder såsom et af byens kendte vartegn Markuskirken i byzantinsk gotisk stil på den livlige Markusplads samt Rialtobroen, der er den ældste af de fire, der går over kendte Canal Grande. Parkér også gerne Sixtbilen for at tage en tur i gondol på de mange kanaler og oplev den smukke Sukkenes Bro ved kanalen Rio di Palazzo. En premium udlejningsbil fra din Sixt Biludlejning i Mestre Venice kan også blandt andet tage dig med ud på en omtrent 100 km lang køretur mod vest til den charmerende by Verona, hvor du kan besøge det antikke, romerske amfiteater Arena di Verona og opleve en uforglemmelig operaforestilling i de smukke udendørs omgivelser.

Kombinér vores premiumbiler med uundværligt ekstraudstyr

Hos Sixt kan du vælge at leje bilen via bestillingsdelen her på vores let overskuelige hjemmeside eller i den brugervenlige smartphoneapp, men du har også mulighed for at ringe til vores medarbejderteam eller møde uanmeldt op hos Sixt Biludlejning i Mestre Venice, om end vi altid foretrækker forhåndsbestillinger. Når du lejer en premiumbil hos os, er du ikke garanteret et bestemt bilmærke, men derimod en udlejningsbil fra den ønskede bilkategori. Du får altid glæde af vores konkurrencedygtige priser uden skjulte gebyrer og kan desuden tilpasse din billeje i Mestre Venice med praktisk ekstraudstyr og tillægsydelser. Udover moderne og pålidelige udlejningsbiler tilbyder vi nemlig nyttigt tilbehør, der spænder fra praktisk udstyr såsom GPS navigation til en dækning af chauffør nummer to. Book drømmebilen i dag og glæd dig til den vidunderlig bilrejse i selskab med Sixt Biludlejning.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice