Billeje
Lamezia Terme
Oversæt
Italien // Lamezia Terme
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lamezia Terme: Sixt biludlejning online booking

Flyv til lufthavnen i Lamezia Terme og lej her en bil hos en af Sixt kontorer, så du kan tage på eventyr i provinsen Calabria, der ligger i det allersydligste Italien. Her kan du nyde en række historiske seværdigheder, og i omegnen finder du en perlerække af byer med en tung kulturarv, hvor du både kan gå på jagt efter græske templer og slotsruiner, hvis du da ikke i stedet lader dig lokke af udsigten til vand og strand. Tag på eventyr sammen med Sixt Biludlejning i Lamezia Terme! Lejen bil allerede i dag. Bestillingen kan klares via hjemmesiden eller ved at ringe direkte til vores team.

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lamezia Terme

Calabriaprovinsen ligger i Syditalien, nærmere ned mod Italiens nok så berømte tåspids. Området er rigt på charmerende seværdigheder, og med billeje i Lamezia Terme er du godt på vej. Her kan du bl.a. gå på jagt efter spor, der fører dig tilbage til romerne og de maltetiske korsriddere. Byen huser også bl.a. klostret for de 40 martyrer, en imponerende slotsruin samt flere attraktive museer. Med billeje i Lamezia Terme er det også oplagt at se nærmere på hovedbyen Reggio di Calabria, der ligger ganske fortryllende ned mod Sicilien og Messinastrædet. Fra byen har du kort sagt masser af vandudsigt, ligesom strandarealet og bronzestatuerne på nationalmuseet tiltrækker mange turister. Fra Lamezia kan du imidlertid også vælge at køre ud mod destinationer som Pizzo Calabro, Vibo Valentia samt Sila Nationalpark, hvor du kan dyrke flere former for fritidsaktiviteter. Nyd bl.a. de mange vandreruter. Sixt Biludlejning i Lamezia Terme bør også føre dig forbi Parco Nazionale del Pollino, der bl.a. rummer et imponerende antal lægeurter.

Bestil din billeje allerede i dag

Billeje i Lamezia Terme kan reserveres allerede i dag, og du vælger frit mellem kategorier som økonombiler, stationcars, 4x4 og varevogne. Notér gerne, at det desværre ikke er muligt at vælge ud fra specifikke modeller. Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan dog altid være sikker på, at du med en udlejningsbil fra Sixt får en optimal køreoplevelse, da vi kun udlejer kvalitetsbiler. Hver dag forsøger hele teamet at leve op til den store tillid, som vi har fået fra vores faste kunder verden over. Nok er vi et af de største biludlejningsselskaber, men vi har altid plads til at tage højde for dine behov, når det gælder udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice