Billeje
Kalabrien
Oversæt
Italien // Kalabrien
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kalabrien: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Kalabrien i det sydlige Italien. Du befinder dig i støvlelandets snude og kan roligt glæde dig til et ophold præget af autentisk kultur, fortidsminder og masser af muligheder for at bade i Middelhavet samt tage vandreture i det kuperede terræn. Det giver en herlig frihed, når man selv står for ruteplanlægningen. Tag udgangspunkt i hyggelige Lamezia Termeca. 25 km vest for regionens hovedstad, Catanzaro, og sæt gang i ferierejsen eller forretningsrejsen. Book billeje i Kalabrien direkte på hjemmesiden, alternativt over telefonen.

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning I Kalabrien

Kalabrien er en region, som måske flyver lidt under radaren, når snakken falder på Italien. Det betyder dog bestemt ikke, at området ikke har masser af aktiviteter. Tværtimod. Har du lyst til at opleve noget af det bedste i regionen, kan du med fordel lægge ud med at tage Sixtbilen ned til Reggio Calabria, som ligger lige ved strædet mellem hovedlandet og Sicilien. Her, i den næste 3000 år gamle by, venter der dig alt fra flotte velbevarede art nouveaubygninger til botaniske haver, flotte panoramablik ud over havet samt lækre badestrande. Kultur, afslapning og sightseeing i ét! Herefter kan du vælge, om du vil tage en dagstur over til Sicilien, køre på opdagelse blandt de mange hyggelige små fiskerbyer med de små, uspolerede badestrande, eller om du vil lade rejseguiden føre dig rundt blandt gamle borge, fæstninger og kirker. Området er fyldt med historie, og med Sixt Biludlejning i Kalabrien skal du nok få løftet en stor del af sløret for et Italien, som de fleste rejsende stadigvæk har til gode.

Det rigtige valg, når du står og vil leje en bil

Uanset om den står på byferie, udforskning af de rustikke syditalienske landskaber eller en sydeuropæisk forretningsrejse, er Sixt Biludlejning i Kalabrien det rigtige valg. På vores centralt beliggende kontor i Lamezia Terme kan du glæde dig til den vinderkombination, der har været med til at gøre os til et af branchens stærkeste brands, nemlig gode kvalitetsbiler til fornuftige penge og et altid højt serviceniveau. Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget i vores sortiment, som passer til lige netop dig. Vi kan tilbyde både personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og har du brug for ekstraudstyr, klarer vi selvfølgelig også dette. Lad os med andre ord skræddersy din billeje i Kalabrien, som løfter din ferie eller forretningsrejse til et nyt niveau.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice