Billeje
Fiumicino
Oversæt
Italien // Fiumicino
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fiumicino: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning Fiumicino stå for transporten, når du planlægger et besøg i Italiens legendariske hovedstad. Rom er en af verdens smukkeste og mest velbesøgte byer, og uanset om det er landets lange og farverige historie, arkitekturen eller de mange shoppingmuligheder, der lokker, skal du nok finde, hvad hjertet begærer. Find en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning iFiumicino og krydr sightseeingen med spændende dagsudflugter i lokalområdet. Tag med et af verdens største biludlejningsfirmaer på tur, lej din bil allerede i dag her på hjemmesiden eller telefonen!

 
 • Rom Lufthavn Fiumicino
  Sala Autonoleggi
  00054 Fiumicino, Roma

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Rom Lufthavn Fiumicino

  Sixt Billeje
  Sala Autonoleggi
  00054 Fiumicino, Roma

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Fiumicino

Med sin gode beliggenhed lige ud til havet er Fiumicino et oplagt udgangspunkt, når du vil udforske både Rom og det omkringliggende landskab. Her har du storbyens pulserende liv indenfor rækkevidde, men alligevel så meget på afstand, at du ikke helt taber overblikket. Fra Fiumicino er der blot 20 km ind til Rom, hvor de berømte turistattraktioner såsom Peterskirken, Pantheon, Villa Borghese og Colosseum venter på dit besøg. Det er dog ikke kun Roms mange spændende steder, du kan besøge. Har du mon overvejet at tage ud på eventyr i resten af Lazioregionen eller måske endnu længere væk? Og hvad er et besøg i det centrale Italien uden et besøg i Pompeji? Vi taler her om oldtidsbyen, som blev udslettet af en vulkan for flere tusinde år siden. Den ligger knap 200 km syd for Rom, og den er således nem at komme til, når du har en udlejningsbil fra Sixt. Du kan jo passende kombinere besøget med en travetur op til toppen af Vesuv eller en hyggelig dag i altid skønne Napoli! Mulighederne er mange, og med Sixt billeje i Fiumicino skal du nok få det hele med!

Gode biler og service i topklasse hos Sixt

Billeje i Fiumicino er både nemt og enkelt, når du vælger Sixtkoncernens mange tilbud. Du finder vores kontor centralt placeret lige ved lufthavnen, og her hos os kan du selvfølgelig også glæde dig til den gode service og det brede sortiment, som har gjort os til mange rejsendes førstevalg gennem årene, helt siden opstarten i 1912 tilbage i Tyskland. Vi udbyder alt fra personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du gerne vil have lidt ekstra luksus på drømmerejsen. Har du brug for ekstraudstyr, kan det også indgå i lejekontrakten, og vores søde kolleger fra kundeserviceafdelingen er selvfølgelig med hele vejen. Vi synes, sagen er klar. Vælg Sixt Biludlejning iFiumicino!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice