Billeje
Firenze
Oversæt
Italien // Firenze
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Firenze: Sixt biludlejning online booking

Hvis turen går til Toscana, er der ingen vej uden om Sixt Biludlejning i Firenze. Sixt har både et udlejningssted i lufthavnen og et centralt beliggende inde i byen, hvilket gør det dejlig nemt med billeje i Firenze fra det øjeblik, du lander med flyet. Da vi ønsker, du skal få en perfekt ferie, står vi klar med en bred vifte af billige lejebiler og dermed mulighed for at vælge den feriebil, som passer bedst til dine behov. Vi har alt fra lækre sportsvogne til almindelige bybiler, firehjulstrækkere og familiebiler. Du behøver blot at gå ind på vores hjemmeside og lave en prissammenligning på lejebiler, vælge mellem de billige lejebiler, vælge ekstraudstyr, f.eks. barnesæde eller GPS, betale billeje-depositum, og så er du klar til at starte en eventyrlig ferie i et af Italiens smukkeste områder.

 
 • Firenze Lufthavn
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Firenze Hovedbanegård
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Firenze Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Firenze Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Ferie med Sixt Biludlejning i Firenze

Firenze betyder 'den blomstrende', og det udtryk passer i høj grad til Toscanas hovedby. Den blomstrer nemlig af attraktioner og kan varmt anbefales til alle, der elsker kunst, arkitektur og historie. På Galleria dell Academia kan man opleve malerier og skulpturer, bl.a. Michelangelos David.

Oplevelser forbundet med billeje i Firenze

Desuden er Piazza della Signoria en uundgåelig seværdighed på listen over steder, som bare skal opleves. Det er byens populære samlingspunkt, hvor man både finder byens rådhus, Palazzo Vecchio, samt adskillige flotte skulpturer af bl.a. Donatello. Derfra kan man sætte kurs mod den overdådige katedral, Santa Maria del Fiore, eller alternativt udnytte sit billeje i Firenze ved at tage en tur op til landsbyen Fiesole, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over Arno-dalen. Glem heller ikke at prøve den lækre gelato-is eller nyde en af byens mange charmerende caféer eller restauranter på vejen. Med billeje i Firenze kan du gøre det hele i dit eget tempo.

Se Toscana med biludlejning i Firenze

Hvis din næste feriedestination er Firenze, bør du overveje at lease en bil, da Toscana er et af de smukkeste områder i Italien, og kun på forsædet af en bil kan du og din partner eller familie opleve det smukke landskab på tæt hold og i jeres eget tempo uden at skulle tænke på offentlig transport. Toscana byder på bløde bakker, maleriske middelalderbyer og et spændende køkken - et godt sted for livsnydere og et sted, som alle bør opleve mindst én gang i sit liv. Oplevelsen bliver komplet med biludlejning i Firenze, og Sixt byder velkommen til denne perle af en by med lige den udlejningsbil, som du har brug for.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice