Billeje
Emilia-Romagna
Oversæt
Italien // Emilia-Romagna
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Emilia-Romagna: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Emilia Romagna blive dit udgangspunkt for en bilrejse gennem det fascinerende Italien. Du finder den skønne region Emilia Romagna i den nordlige del af landet med den bedårende hovedstad Bologna. Området byder på alt fra smukke strande langs østkysten og charmerende landsbyer til imponerende slotte og basilikaer. Undgå at lade rejsen blive spoleret af overfyldte tog og forsinkede busser, sats i stedet på Sixts pålidelige billeje i Emilia Romagna. Med en udlejningsbil bestemmer du selv, hvad du skal se i Norditalien.

 
 • Bologna Lufthavn
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Bologna Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Emilia Romagna

Oplevelser venter i denne smukke region for både store og små, og med Sixtbilen bliver det både hurtigt og enkelt at nå fra de historiske seværdigheder til de smukke sandstrande. Gå ikke glip af et besøg i den charmerende universitetsby Bologna, hvor du bl.a. finder den imponerende marmorkirke San Petronio og husk at bestige de 498 trin i Asinellitårnet, så du kan få en fabelagtig byudsigt. Udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Emilia Romagna kan naturligvis også udnyttes til spændende roadtrips i området, såsom til den fantastiske by Ferrara på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, der byder på imponerende renæssancearkitektur og Estedynastiets slot, eller hvad med en tur ud til den smukke Adriaterhavskyst, hvor du kan nyde sandstrandene, blandt andet ved charmerende Rimini, som desuden er omgivet af historiske værker fra romertiden. Lej allerede i dag en bil hos Sixt og udforsk vidunderlige Emilia Romagna med stil og komfort.

Tag Sixtbilen med til Norditalien

Lad Sixt billeje i Emilia Romagna give dig uanede muligheder for eventyr og afslapning på rejsen. Uanset hvilken af Sixts afdelinger i Emilia Romagna du bestemmer dig for at leje et førsteklasses køretøj ved, venter der en personlig service, fremragende priser og en kvalitetsbil af høj kvalitet under opholdet. Sixt er vokset med raketfart siden opstarten i Tyskland 1912, og i dag har vi som organisation kontorer over det meste af verden. Forgyld rejsen i Italien med en komfortabel stationcar eller en moderne økonomibil. Sixt tilbyder dog naturligvis også den rummelige 4x4%u2019er, hvis du vil have muligheden for at køre offroad, samt smarte sportsvogne til dig, der drømmer om lidt ekstra luksus og stil på turen. Personalet ved vores Sixt Biludlejninger i Emilia Romagna tager godt hånd om dig på ferien eller forretningsrejsen, så tøv ikke med at fortælle os, hvordan vi kan gøre din rejse ekstra speciel. Måske vil du gerne have særlige bagageløsninger, en ekstra dækning eller GPS?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice