Billeje
Catania
Oversæt
Italien // Catania
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Catania: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning står klar i Catania, der ligger på det østlige Sicilien. Øens næststørste by efter Palermo tiltrækker sig måske ikke lige så meget opmærksomhed som hovedstaden, men det betyder bestemt ikke, at der her er mindre at se og gøre, tværtimod! Catania er lig med velbevarede arkitektur, fortidsminder, de gode restauranter samt det rustikke landskab. Når du samtidig vælger en udlejningsbil fra Sixt, får du lidt af det hele med, og spontaniteten er i højsædet. Eller står du og skal bruge en lejet bil til forretningsrejsen? Lej din bil hos Sixtkontoret i Catania.

 
 • Sicilien Catania Lufthavn
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Sicilien Catania Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning I Catania

Catania er en sand middelhavsperle. Har du lyst til at dykke ned i byens historie, kan du passende begynde med at lægge vejen forbi den flotte gamle katedral Basilica Cattedrale Sant'Agata og den tilstødende plads Piazza del Duomo, hvor du kan suge stemningen til dig over en god kop espresso. Har du derefter lyst til at opleve historien lidt tættere på, er der også mulighed for at besøge byens gamle og velbevarede borg, som stammer fra det 13. århundrede, og som i dag huser byens museum. Vil du gerne opleve området udenfor byen, er det bare at tage Sixtbilen de godt 20 km mod nord, hvor du ser den berømte vulkan Etna hæve sig i horisonten. Den 3329 meter høje vulkan er i dag på UNESCO's Verdensarvsliste, og du kan endda tage en vandretur op til et af de aktive kratere eller bjergets mange huler. Området egner sig dog også godt til mindre anstrengende aktiviteter såsom picnicture og almindelige traveture, men selvfølgelig med en usædvanlig og imponerende baggrundskulisse. Catania har med andre ord lidt af det hele, og her går charmerende sydeuropæisk byliv og vilde naturfænomener hånd i hånd.

Sixt er mange rejsendes førstevalg

Billeje i Catania bliver ligetil, når du vælger at samarbejde med Sixtkoncernen. Kombinationen af god service og moderne udlejningsbiler er en del af svaret på, hvorfor vi er blevet mange rejsendes førstevalg verden over. Blandt vores store sortiment finder du eksempelvis både personbiler, stationcars, 4x4 og endda også sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, så installerer vi det gerne, og vi er selvfølgelig med dig hele vejen. Sixt Biludlejning i Catania tilbyder dig en fuldendt servicepakke, en transparent lejekontrakt og professionalisme fra A til Z. Din billeje i Catania kan realiseres her og nu, hvis du blot kontakter os telefonisk eller elektronisk her på hjemmesiden.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice