Billeje
Campania
Oversæt
Italien // Campania
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Campania: Sixt biludlejning online booking

Er dit kommende rejsemål Italien og nærmere betegnet det sydlige Italien omkring den større by Napoli, kan du leje bilen hos Sixt Biludlejning Campania. Regionen er rig på oplevelser, lige fra græske ruiner til storbyoplevelser og panoramaudsigter over Middelhavet, hvorfor du bør give dig selv muligheden for at tage bilen rundt i oplandet. Din billeje i Campania kan bestilles med øjeblikkelig virkning, hvad enten du ringer til os eller klarer bestillingen over internettet. Du kan også vælge at leje bilen direkte på kontoret, når du ankommer.

 
 • Napoli Lufthavn
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Napoli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Campania

Billeje i Campania kan bringe dig vidt omkring. Du kan jo passende begynde i regionens hovedby Napoli, hvor du bl.a. kan nærstudere det historiske centrum, der er en del af UNESCO's Verdensarvsliste, kirken Santa Maria Assunta, Teatro San Carlo, butikscentret Galleria Umberto I eller muligvis det royale palads. Et andet bud er, at du bevæger dig ned i undergrunden til San Gennaro katakomberne. Er du i Napoli, skal du naturligvis også et smut forbi vulkanen Vesuv og oldtidsbyen Pompeji. Biludlejning i Campania er dog mere end Napoli, da du også kan tage bilen til steder som Avellino, der omkranses af bjerge, den smukke Amalfikyst, en af de mange nationalparker eller den blå grotte på Capri. Et andet bud kunne være de græske ruiner i Paestum. Sixtbilen kan kort sagt bringe dig hele vejen rundt i Campania og er et perfekt valg for dig, der har planlagt en lidt længere rundtur i denne italienske region. Vi er dog også et prisvenligt valg for dig, der er erhvervsdrivende og skal på forretningsrejse til flere italienske kontakter. Bemærk venligst, at vi tilbyder udlejningsbiler i alle størrelser, hvorfor der altid er en, der passer til dine behov.

Biludlejning med mange fordele

Når du vælger biludlejning i Campania gennem Sixt, giver vi dig mange fordele med i købet. Først og fremmest tilbyder vi dig en fremragende og konkurrencedygtig pris på nogle af branchens bedste udlejningsbiler, der kan udstyres med ekstraudstyr efter eget valg. Endvidere handler du med en af branchens største og ældste inden for feltet udlejningsbiler. Hos Sixt har vi været i gang siden 1912 og har siden da spredt Sixtlogoet til mere end 100 lande. Vil du med os? Så kontakt os allerede i dag. Du vælger selv kontor, bilkategori og ønsket udlejningsperiode. Herefter kan du trygt overlade ansvaret til os, så du i stedet kan fokusere på, hvad du skal se undervejs.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice