Billeje
Cagliari
Oversæt
Italien // Cagliari
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cagliari: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning hører også hjemme i Cagliari på Sardinien. Øens sydligste del giver dig en skøn blanding af autentisk stemning, charmerende omgivelser og selvfølgelig masser af muligheder for eventyr. Når du vælger billeje i Cagliari, får du de bedste forudsætninger for at komme rundt og opleve øen, som du ønsker det. Uanset om du har et målrettet program, der inkluderer lidt af det hele, eller om du vil lade tilfældet råde og være spontan, kommer du til at sætte pris på den fleksibilitet, som du får med udlejningsbilen fra Sixt. Lej din bil hos os i dag!

 
 • Sardinien Cagliari Lufthavn
  Sala Arrivi
  09030 Elmas

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Sardinien Cagliari Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sala Arrivi
  09030 Elmas

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Cagliari

Cagliari er en by, som emmer af historie, og har du lyst til at dykke ned i Italiens oldtid, er du kommet til det helt rigtige sted. Besøg for eksempel det gamle romerske amfiteater, som stadig anvendes til koncerter og arrangementer den dag i dag. Tilbringen aften her, mens du planlægger næste dags eventyr. Besøg også gerne den gamle middelalderby eller byens hyggelige botaniske have. Cagliari er ganske enkelt Syditalien, når det er allerbedst, og der er masser at se og gøre, nok til flere ferier. Sardinien har dog også meget andet at byde på, og når du vælger en udlejningsbil fra Sixt, kan du med fordel også besøge den berømte Costa Esmaralda, øens verdensberømte kyststrækning, som løber fra Oliba til nordspidsen ved Capo Testa. Her er der rig mulighed for sightseeing i de små, hyggelige fiskerbyer, og selvfølgelig også en dukkert i Middelhavet eller en picnic på stranden. Mulighederne er mange, når du vælger billeje i Cagliari, og uanset om du vil have storbyferie med masser af kultur i Cagliari eller spontane ferieeventyr rundt på øen med rustik charme, er Sixt Biludlejning Cagliari det oplagte valg!

Lidt af det hele hos Sixt

Billeje i Cagliari kan både reserveres online eller ved at kontakte os telefonisk. Du finder vores kontor lige ved lufthavnen, så du ikke spilder tiden. Du kan forvente dig, at vi byder ind med kvalitetsbiler til skarpe priser, hvilket følges op af den gennemførte service, som har gjort Sixt Biludlejning til et stærkt brand verden over. Vi står klar med udlejningsbiler såsom personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du har vil have lidt ekstra luksus på turen, og som altid er alle vores bilernaturligvis af nyere dato. Vi installerer gerne ekstraudstyr efter eget ønske, du kan nyde skønne Sardinien på dine betingelser!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice