Billeje
Bergamo
Oversæt
Italien // Bergamo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bergamo: Sixt biludlejning online booking

Bergamo ligger langs motorvej A64, mellem Milano og Venedig.Byen er et godt udgangspunkt for en ferie i Lombardiet. Med disse to store turistdestinationerlige i nærheden er det enkelt at komme hertil med fly. Lej en bil hos Sixt og få mulighed for at komme rundt omkring i området, så dufår masseraf ekstra oplevelserunder opholdet i Bergamo. Biludlejning i Bergamo er ligetil og kan bestilles over nettet eller telefonen.

 
 • Bergamo Lufthavn
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Bergamo Lufthavn

  Sixt Billeje
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bergamo

Bergamo er en charmerende by med en passende størrelse, så man stille og roligt kan bevæge sig rundt i byen. Den er opdelt i to, det høje Bergamo Alta og det lave Bergamo Bassa. Alta er den gamle historiske kerne, som ligger højt og giver en smuk udsigt over hele byen. På den centrale Piazza Vecchia er der ofte musik i sommerhalvåret. Er du placeret i Bassa, kommer du nemt til Alta i din lejebil, men kan også vælge den lille bjergbane Funicolare. Af seværdigheder i byen kan nævnes Galleria dell’Accademia Carrara og Istituto Musicale Donizetti, som er spændende oplevelser. Er du til shopping, kan gaden Via Papa Giovanni anbefales. Den løber ud i Viale Vittorio Emanuele II, hvorfra det er passende at tage sig en espresso og nyde udsigten til den gamle bydel.

Rundt i Lombardiet

Ved at benytte dig af billeje i Bergamo får du adgang til en lang række seværdigheder i området. Med Milano og Venedig lige i nærheden og biludlejning i Bergamo kan du hurtigt får stillet din lyst til at besøge en italiensk klassiker og storby. Ved at være placeret udenfor disse turistcentre kommer du nemt ud til de mange andre seværdigheder i området. Der er endvidere gode bademuligheder ved Comosøen og Gardasøen. I vinterhalvåret er der også skisportssteder tæt på byen. Ellers kan nævnes seværdigheder som den 300 km lange Addaflod. Hvis du er til pragtfuld natur, bør du lægge vejen forbi Parco Nazionale delloStelvio mellem Lombardiet og Trentino Alto Adige.

Sixt biludlejning er perfekt til eventyr iItalien

Med billeje hos Sixt kan du bevæge dig rundt i Bergamo og omegn på enkel vis. Sixt er altid opmærksom på dine behov og ønsker at tilbyde dig den bedste service. Vi kan ikke garantere dig en specifik bilmodel, kun kategorien, men vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine behov. Eksempelvis kan du bestille autostole, automatgear og GPS, når du vælgerbilleje i Bergamo.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice