Billeje
Amalfi Coast
Oversæt
Italien // Amalfi Coast
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Amalfi Coast: Sixt biludlejning online booking

Vil du opleve en af verdens absolut smukkeste kyststrækninger, som du finder i den sydlige del af det centrale Italien, godt en times kørsel fra Napoli? Billeje langs Amalfikysten er en ideel ide for dig, der vil opleve flere skønne italienske byer på samme tur, samtidig med at du får en betagende udsigt over Det Tyrrhenske Hav. Lad dig inspirere af Sixt Biludlejning på Amalfikysten og lej en bil hos os allerede i dag, så du kan planlægge rejsen, som du ønsker det.

 
 • Napoli Lufthavn
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Napoli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Amalfikysten, med på UNESCO's Verdensarvsliste

Amalfikysten i den italienske region Campania figurer på UNESCO's Verdensarvsliste, hvilket i høj grad vidner om den skønhed, du kan se frem til, når du lejer en bil og bevæger dig ned langs kysten. Strækningen tager sit afsæt i vest i byen Positano. Du kan dog passende begynde bilrejsen i Napoli, der ligger blot en times kørsel fra Amalfikysten, ligesom det bestemt er værd at inddrage lokaliteter som oldtidsbyen Pompeji og den nærliggende vulkan Vesuv, hvis historie hænger uløseligt sammen. Selve Amalfikysten er et slaraffenland i charmerende byer såsom Amalfi, Praiano, Ravello og Sorrento, ligesom du lige kan nå en afstikker til øen Capri med den blå grotte. Sixts biludlejning på Amalfikysten er ganske enkelt et must for dig, der planlægger at se nye sider af det italienske landskab. Er du fristet af muligheden for at tilvælge billeje på Amalfikysten, når du næste gang sætter kursen mod Italien, kan vi hjælpe dig i dag med at forhåndsreservere fra den ønskede kategori.

Vi finder altid en løsning hos Sixt

Hvad enten din biludlejning på Amalfikysten drejer sig om en forretningsrejse eller privat ferierejse, kan vi hjælpe dig med at sammensætte en optimal lejekontrakt, der tager højde for dine individuelle ønsker om udlejningskontor, udlejningsperiode og ønsket bilkategori. Hele vores team arbejder på effektiv og professionel vis, så du undgår spildtid i processen. For du vil naturligvis langt hellere sidde bag rattet i vores komfortable Sixtbiler end stå ved skranken i et af vores kontorer! Vi er klar til at bevise over for dig og dit rejseselskab, hvorfor du netop skal vælge Sixt og vores biler. Vi har været en del af branchen siden 1912, og vi er i dag til stede i mere end 100 lande, hvilket siger en del om organisationens spændvidde. Vi er desuden en utrolig ambitiøs udbyder, hvor omdrejningspunktet er førsteklasses biler til attraktive priser. Skal vi tage til Italien sammen?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice