Billeje
Shilat
Oversæt
Israel // Shilat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Shilat: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Shilat. Et perfekt udgangspunkt, når du skal på sightseeing i to af Israels mest spændende byer, henholdsvis den arkitektoniske perle Tel Aviv samt historiske Jerusalem. Lej en bil via Sixt billeje i Shilat, når du lader turen begynde i denne centralt beliggende by. Shilat ligger desuden i umiddelbar forlængelse af Modi%u2019in Maccabim Re%u2019ut, en af Israels større byer, hvor du finder masser af gode shoppingmuligheder og restauranter. Her er med andre ord alt, hvad du kan ønske dig til en rejse ud over det sædvanlige!

 
 • Shilat
  Business Center Mega Or Shilat
  71700 Shilat

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Shilat

  Sixt Billeje
  Business Center Mega Or Shilat
  71700 Shilat

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning I Shilat

Besøget i Shilat giver et ret spændende indblik i israelsk kultur. Shilat er nemlig en såkaldt moshav, en slags kibbutz med et helt særligt socialt og økonomisk fællesskab, som mange sikkert forbinder med noget særlig israelsk. Her er der mulighed for at opleve en autentisk del af Israel helt tæt på, inden turen går videre til enten Tel Aviv med dens prisbelønnede Bauhausarkitektur og dejlige badestrande eller Jerusalem, hvor man straks mærker både historiens vingesus i den gamle bydel og bliver forført af de mange kulinariske oplevelser i dette kulturelle knudepunkt. Trænger du til en pause fra storbyens hektiske tempo, er det bare at sætte dig bag rattet i bilen, du har udvalgt hos Sixt Biludlejning Shilat. Tag turen tilbage til Modi%u2019in Maccabim Re%u2019ut, hvor du selvfølgelig finder alle moderne bekvemmeligheder kombineret med en mere afslappet stemning.

Sixt giver dig den optimale fleksibilitet

Når du vælger Sixt Biludlejning Shilat som din rejsemakker, vælger du samtidig en ferie med en høj grad af fleksibilitet. Her er der plads til at være spontan, og du behøver selvfølgelig ikke at tænke på hverken billetter eller køreplaner for at komme rundt. Med billeje i Shilat kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, ligesom ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostol kan tilføjes på stedet, enten online, over telefonen eller på det fysiske kontor. Har du spørgsmål undervejs, kan du altid henvende dig til os indenfor kontorets åbningstider. Bestil din bil allerede i dag, og så sørger vi for, at der er styr på transporten når du ankommer. Billeje i Shilat gennem Sixt kan lynhurtigt blive feriens bedste investering. Du handler endvidere med en leverandør, der har skabt et pålideligt brand gennem mere end et århundrede og lægger stor energi i at matche kunden med den helt rigtige bil. Så lad os se, hvad vi kan gøre for dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice