Billeje
Petach Tikva
Oversæt
Israel // Petach Tikva
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Petach Tikva: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen, inden du går i gang med at udforske Petah Tikva og omegnen. Med kombinationen af den gode beliggenhed lidt nord for Israels næststørste by Tel Aviv og en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Petah Tikva er du godt rustet til at komme omkring på egen hånd, og uanset om det er kulturen, strandene eller byens mangfoldige natteliv, som lokker dig til byen, så kommer du helt sikkert til at sætte pris på den fleksibilitet, der følger med en udlejningsbil. Skal vi stå for transporten, når du besøger israelske Petah Tikva? Det gør vi gerne, og vi gør det bedre end nogen anden.

 
 • Petach Tikva
  Nahshon 14
  4900604 Petach Tikva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Petach Tikva

  Sixt Billeje
  Nahshon 14
  4900604 Petach Tikva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Petah Tikva

Petah Tikva er et helt ideelt udgangspunkt for at udforske Tel Aviv, og når du samtidig lejer en bil hos filialen Sixt Biludlejning Petah Tikva, får du mulighed for at lægge et alsidigt program, der kan inkludere både Petah Tikvas historiske museum og kunstmuseum og det hyggelige bymiljø, inden turen går mod Tel Avivs UNESCO listede Bauhausarkitektur og mange lækre strande. Her er der mulighed for at bade, spise frokost eller bare slikke sol i selskab med en god bog. Er du til shopping? Her kan Tel Aviv selvfølgelig også være med på beatet, og det er underordnet, om du er til store, internationale brands eller små unikke souvenirs fra basaren i Jaffa. Selvom Tel Aviv er en ung by, grundlagt i 1909, er der dog stadig mulighed for at dykke ned i Israels historie, hvis man trænger til et afbræk i det, der kaldes Mellemøstens festhovedstad. Beit Hatefutsoth museet fortæller via udstillinger historien om det jødiske folk gennem flere tusind år, og har man lyst til at opleve mere af områdets historie, er det bare at tage Sixtbilen godt 50 km nordpå til landets tredjestørste by Haifa, som kan spore sine rødder tilbage til 100 e.Kr.

Billeje i Petah Tikva med et alsidigt udvalg

Når det drejer sig om billeje i Petah Tikva, byder vi ind med et alsidigt udvalg af moderne kvalitetsbiler til yderst fornuftige priser, der er vores varemærke verden over. Vi kan tilbyde både traditionelle økonomibiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, som er helt perfekte til en køretur langs kysten. Har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostol, klarer vi også gerne det, når turen går til Israel! Billeje i Petah Tikva kan reserveres her på siden eller over telefonen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice