Billeje i Nahariya

 

Vores services ved Nahariya

Sixt Biludlejning i Nahariya

Sixt Biludlejning i Nahariya

Er Israel din næste feriedestination, så lej en bil i Nahariya og oplev en af landets mest attraktive badebyer. Med Sixt Biludlejning i Nahariya åbner du op for udflugter til de smukke strandarealer, men kan også nemt tage en smuttur til Haifa, Nazareth eller de verdensberømte grotter i Rosh Hanikra. Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vores stationer i og omkring Nahariya er klar til at tilbyde dig den velkendte Sixt service. Bestil din billeje i Nahariya allerede i dag. Bestillingen kan klares med få klik over nettet eller ved at gribe ud efter telefonrøret.Når man nævner Nahariya, forbinder mange lokale byen med strand, rekreation og afslapning, og er du dykkerentusiast, kan du bl.a. dykke ved skibsvraget Kidon. Samtidig er byen i det nordlige Israel et sammensurium af hyggelige caféer, herunder de såkaldte coffeeshops, ligesom man kan boltre sig langs de brede boulevarder med masser af butikker til de shoppingglade turister. Når du kører rundt i byen og f.eks. når frem til gaden Bielefeld, så undr dig ikke over de tyskklingende fraser. Nahariya blev nemlig etableret af tyske jøder, der var med til at introducere turismen. Besøg gerne Lieberman House Museum og få en endnu større forståelse af denne israelske perle. Med billeje i Nahariya kan du såmænd også sætte retningen mod de mageløse grotteformationer i Rosh Hanikra, hvor der venter lysshow, rundvisninger for hele familien og en enestående vandudsigt. Andre muligheder er at besøge Nazereth eller storbyen Haifa, der blot ligger omtrent en halv times kørsel fra Nahariya. En anden idé kunne være Bahaihaverne.
Sixt sender dig på bilferie i Israel

Sixt sender dig på bilferie i Israel

Israel har det fantastiske mix mellem smukke badebyer og historiske interessante byer, såsom Nazareth, hvor Jesus voksede op, og som i dag er en by præget af mange forskellige æraer. Med vores biludlejning i Nahariya kan du få det hele med på turen. Sixt er samtidig en fabelagtig rejsepartner, da vi forsyner dig med kvalitetsbiler. Vores udlejningsbiler kan bestilles inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne. Blot er det ikke muligt at bestille én bestemt model, men derimod en kategori via forhåndsbestillingen. Vi er klar til at præsentere dig for modellen, når du melder din ankomst på den valgte station. Forhåndsbestillingen giver også mulighed for at reservere ønsket ekstraudstyr. Måske ønsker du en GPS ved din side, når du cruiser gennem de smukke israelske landskaber? Kontakt os og hør nærmere!
Show more

Godt at vide når du lejer i Nahariya

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nahariya.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nahariya?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nahariya. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nahariya?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 32 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

FAQs om lejemål i Nahariya

Kan jeg booke et langtidslejemål i Nahariya?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nahariya?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Nahariya

Vis mere