Billeje
Nahariya
Oversæt
Israel // Nahariya
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nahariya: Sixt biludlejning online booking

Er Israel din næste feriedestination, så lej en bil i Nahariya og oplev en af landets mest attraktive badebyer. Med Sixt Biludlejning i Nahariya åbner du op for udflugter til de smukke strandarealer, men kan også nemt tage en smuttur til Haifa, Nazareth eller de verdensberømte grotter i Rosh Hanikra. Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vores stationer i og omkring Nahariya er klar til at tilbyde dig den velkendte Sixt service. Bestil din billeje i Nahariya allerede i dag. Bestillingen kan klares med få klik over nettet eller ved at gribe ud efter telefonrøret.

 
 • Nahariya
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Nahariya

  Sixt Billeje
  Lochmei Hagetaot 53
  22447 Nahariya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Nahariya

Når man nævner Nahariya, forbinder mange lokale byen med strand, rekreation og afslapning, og er du dykkerentusiast, kan du bl.a. dykke ved skibsvraget Kidon. Samtidig er byen i det nordlige Israel et sammensurium af hyggelige caféer, herunder de såkaldte coffeeshops, ligesom man kan boltre sig langs de brede boulevarder med masser af butikker til de shoppingglade turister. Når du kører rundt i byen og f.eks. når frem til gaden Bielefeld, så undr dig ikke over de tyskklingende fraser. Nahariya blev nemlig etableret af tyske jøder, der var med til at introducere turismen. Besøg gerne Lieberman House Museum og få en endnu større forståelse af denne israelske perle. Med billeje i Nahariya kan du såmænd også sætte retningen mod de mageløse grotteformationer i Rosh Hanikra, hvor der venter lysshow, rundvisninger for hele familien og en enestående vandudsigt. Andre muligheder er at besøge Nazereth eller storbyen Haifa, der blot ligger omtrent en halv times kørsel fra Nahariya. En anden idé kunne være Bahaihaverne.

Sixt sender dig på bilferie i Israel

Israel har det fantastiske mix mellem smukke badebyer og historiske interessante byer, såsom Nazareth, hvor Jesus voksede op, og som i dag er en by præget af mange forskellige æraer. Med vores biludlejning i Nahariya kan du få det hele med på turen. Sixt er samtidig en fabelagtig rejsepartner, da vi forsyner dig med kvalitetsbiler. Vores udlejningsbiler kan bestilles inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne. Blot er det ikke muligt at bestille én bestemt model, men derimod en kategori via forhåndsbestillingen. Vi er klar til at præsentere dig for modellen, når du melder din ankomst på den valgte station. Forhåndsbestillingen giver også mulighed for at reservere ønsket ekstraudstyr. Måske ønsker du en GPS ved din side, når du cruiser gennem de smukke israelske landskaber? Kontakt os og hør nærmere!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice