Billeje
Kiryat Shmona
Oversæt
Israel // Kiryat Shmona
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kiryat Shmona: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig indenfor i Kiryat Shmona, som er Israels nordligste by. Du befinder dig tæt på grænsen til Libanon, hvor der venter et hyggeligt bymiljø, der samtidig er et godt udgangspunkt for dagsudflugter i området med flot natur og lokale kulturseværdigheder. Hos Sixt Biludlejning i Kiryat Shmona glæder vi os til at tage imod dig, og vi er sikre på, at vi nok skal finde noget blandt vores alsidige sortiment af kvalitetsbiler, som matcher dine forventninger til en udlejningsbil.

 
 • Kiryat Shmona
  South Industrial Area
  10250 Kiryat Shmona

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Kiryat Shmona

  Sixt Billeje
  South Industrial Area
  10250 Kiryat Shmona

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Kiryat Shmona

Kiryat Shmona er en hyggelig by, der indbyder til sightseeing og afslapning i bl.a. parken HaZahav, der ligger i den sydøstlige del, men mange rejsende er først og fremmest tiltrukket af det bjergrige landskab, som egner sig godt til både vandring og køreture i eksempelvis en 4x4 fra Sixt Biludlejning. Tag for eksempel turen et stykke mod nordøst til det fredede naturområde Tel Dan. Her kan du samtidig dykke ned i områdets historie, for her finder man også resterne af en 6500 år gammel by, der bl.a. nævnes i det gamle testamente. Hvis et besøg i Tel Dan vækker interessen for områdets historie, har Kiryat Shmona også et fint historisk museum, der præsenterer områdets tusindårige historie. Egnen byder ligeledes på mange andre flotte naturområder. Især et besøg ved middelalderborgen Nimrod er noget, som er værd at køre efter, når man er i området. Med billeje i Kiryat Shmona oplever duet område, hvor historie og natur går op i en højere enhed.

Lej bilen allerede nu

Selvom der måske er flere uger til, at du skal til Israel, kan du sagtens få styr på din billeje i Kiryat Shmona allerede i dag. Du skal blot klikke dig videre her på hjemmesiden og gennemføre bestillingen, ligesom denne kan klares over telefonen. Du kan dog også godt vente til, du når frem til Israel. Vi står klar med flere forskellige kategorier såsom personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, der alle kan udlejes til én dags eventyr, men også for flere uger. Opstår der behov for ekstraudstyr, så kan din billeje i Kiryat Shmona nemt udvides med eksempelvis en GPS, autostol eller måske særlige bagageløsninger. Andre muligheder kunne være at drage nytte af vores ubegrænsede kilometertal eller den ekstra dækning af chauffør nummer to. Sixt Biludlejning er et af verdens største biludlejningsfirmaer, og vi har bevist, at vi kan vores kram gennem mere end 100 år.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice