Billeje i Holon

 

Vores services ved Holon

Sixt Biludlejning i Holon

Sixt Biludlejning i Holon

Sixt Biludlejning har også en filial i Holon, der ligger i den sydlige del af Tel Aviv. Her har du et fremragende udgangspunkt, når du skal udforske Israels næststørste by, og uanset om det er kulturen, historien eller det berømte natteliv, der lokker dig til byen, tør vi godt love, at du ikke kommer til at mangle aktiviteter i ferieprogrammet, tværtimod. Når du vælger at leje en bil hos Sixt, er du samtidig optimalt rustet til at komme omkring på egen hånd, ligesom opholdet får en grad af fleksibilitet, som der ellers er svær at opnå, når du er afhængig af offentlig transport i området. Hvad siger du til at kunne sætte dig bag rattet i en lækker, moderne bil, tænde for GPS'en og bare tage afsted? Sixt billeje i Holon gør det muligt! Holon er en hyggelig by, som nærmest er vokset sammen med Tel Aviv, men hvor storbystemningen måske alligevel ikke er så udpræget, som det er tilfældet et par kilometer mod nord. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Holon kan du dog nemt få det bedste fra begge verdener, og trænger du til at sætte tempoet en smule ned efter en lang dag i Tel Aviv, kan en rolig aften tilbage i hyggelige Holon være det helt rigtige valg. I dagtimerne er byen et godt sted at starte, hvis du vil udforske områdets mange strande, ikke kun i forbindelse med badeture, men også med køreture langs det flotte kystlandskab, måske for at finde det helt rigtige sted at holde en skøn picnic, inden programmet byder på kultur, historie og spændende mad i centrum.
Du lejer din bil til gode priser hos Sixt

Du lejer din bil til gode priser hos Sixt

Er det tid til billeje i Holon? Så er Sixt det rigtige valg, og med vores fremragende og velassorterede sortiment af kvalitetsbiler til fair priser, kommer vi til at kunne imødekomme mange ønsker, præcis som det er tilfældet med vores kontorer i mere end 100 lande. Vi kan tilbyde en række forskellige personbiler og stationcars, og har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostol, klarer vi selvfølgelig også gerne dette på kontoret, så du trygt kan begive dig ud på landevejene vel vidende at der er styr på sikkerheden, når du vælger Sixt. Har du spørgsmål undervejs, kan du desuden altid ringe til os. Vi er ganske enkelt med hele vejen, præcis som en god rejsemakker bør være det!
Show more

Godt at vide når du lejer i Holon

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Holon.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Holon?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Holon. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Holon?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 7 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Holon

Kan jeg booke et langtidslejemål i Holon?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Holon?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Holon

Vis mere