Billeje
Holon
Oversæt
Israel // Holon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Holon: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning har også en filial i Holon, der ligger i den sydlige del af Tel Aviv. Her har du et fremragende udgangspunkt, når du skal udforske Israels næststørste by, og uanset om det er kulturen, historien eller det berømte natteliv, der lokker dig til byen, tør vi godt love, at du ikke kommer til at mangle aktiviteter i ferieprogrammet, tværtimod. Når du vælger at leje en bil hos Sixt, er du samtidig optimalt rustet til at komme omkring på egen hånd, ligesom opholdet får en grad af fleksibilitet, som der ellers er svær at opnå, når du er afhængig af offentlig transport i området. Hvad siger du til at kunne sætte dig bag rattet i en lækker, moderne bil, tænde for GPS'en og bare tage afsted? Sixt billeje i Holon gør det muligt!

 
 • Holon
  Haorgim 15
  58856 Holon

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Holon

  Sixt Billeje
  Haorgim 15
  58856 Holon

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Holon

Holon er en hyggelig by, som nærmest er vokset sammen med Tel Aviv, men hvor storbystemningen måske alligevel ikke er så udpræget, som det er tilfældet et par kilometer mod nord. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Holon kan du dog nemt få det bedste fra begge verdener, og trænger du til at sætte tempoet en smule ned efter en lang dag i Tel Aviv, kan en rolig aften tilbage i hyggelige Holon være det helt rigtige valg. I dagtimerne er byen et godt sted at starte, hvis du vil udforske områdets mange strande, ikke kun i forbindelse med badeture, men også med køreture langs det flotte kystlandskab, måske for at finde det helt rigtige sted at holde en skøn picnic, inden programmet byder på kultur, historie og spændende mad i centrum.

Du lejer din bil til gode priser hos Sixt

Er det tid til billeje i Holon? Så er Sixt det rigtige valg, og med vores fremragende og velassorterede sortiment af kvalitetsbiler til fair priser, kommer vi til at kunne imødekomme mange ønsker, præcis som det er tilfældet med vores kontorer i mere end 100 lande. Vi kan tilbyde en række forskellige personbiler og stationcars, og har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostol, klarer vi selvfølgelig også gerne dette på kontoret, så du trygt kan begive dig ud på landevejene vel vidende at der er styr på sikkerheden, når du vælger Sixt. Har du spørgsmål undervejs, kan du desuden altid ringe til os. Vi er ganske enkelt med hele vejen, præcis som en god rejsemakker bør være det!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice