Billeje i Herzilya

 

Vores services ved Herzilya

Sixt Biludlejning i Herzliya

Sixt Biludlejning i Herzliya

Lad vores filial Sixt Biludlejning Herzliya være første stop på turen, inden du tager hul på opholdet i israelske Herzliya. Den hyggelige stemning og den tætte beliggenhed ved Israels næststørste by Tel Aviv gør Herzliya til et ideelt udgangspunkt for en alsidig ferie, som både kan inkludere fortidsminder, dage på stranden, kulturoplevelser i storbyen og et spændende natteliv. Her er ganske enkelt lidt af det hele, og det samme gælder vores kontor i Herzliya, hvor der venter dig et varieret udvalg af topbiler til gode priser. Billeje i Herzliya kan bestilles gennem Sixt alle ugens dage, lige nu.Herzliya er en by, som giver masser af muligheder for at udforske forskellige sider af Israel. Nationalparken Apollonia ligger f.eks. i udkanten af byen, og her kan du tage på opdagelse blandt udgravninger af oldtidsminder, inden turen går mod farverige Tel Aviv med den UNESCO listede Bauhausarkitektur, de lækre strande og det spændende natteliv. Mangler du at shoppe souvenirs til familien, er det bare at tage Sixtbilen et par kilometer ned langs kysten til Jaffa, hvor den gamle basar nok skal lokke med stort og småt fra fjerne egne. Og bagefter? Det er helt op til dig, men uanset om du vil slikke sol på stranden, tage en panoramatur langs havet i din udlejningsbil fra Sixt eller ønsker en skøn kulturel opdagelsesrejse på Tel Avivs kunstmuseum, er vi sikre på, at du nok skal finde noget, som fanger din interesse. Hele programmet ligger åbent, når du vælger Sixt Biludlejning i Herzliya, og vi er selvfølgelig med hele vejen, så turen glider som ønsket. Vi anbefaler, at du forhåndsreserverer billeje i Herzliya inden afrejsen, så alle detaljer er på plads.
Masser af gode muligheder med Sixt

Masser af gode muligheder med Sixt

Sixt er det helt indlysende valg, når det drejer sig om biludlejning i Herzliya. Målsætningen er at gøre hele udlejningsprocessen så enkel og overskuelig som muligt for vores kunder, og hos os skal du såmænd bare vælge din foretrukne bil og fortælle os, om du har brug for ekstraudstyr som eksempelvis autostol eller GPS. Herefter kan du frit køre ud i Herzliya og Tel Aviv. Vi tilbyder både de traditionelle personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, der alle holder en høj kvalitet og kommer fra førende producenter på markedet. Lyder det som noget for dig? Så lej en bil hos allerede i dag og kom flyvende fra start i Israel.
Show more

Godt at vide når du lejer i Herzilya

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Herzilya.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Herzilya?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Herzilya. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Herzilya?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 41 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)

FAQs om lejemål i Herzilya

Kan jeg booke et langtidslejemål i Herzilya?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Herzilya?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Herzilya

Vis mere